Przez ostatnie 2 dni zajmuje się wyrywaniem chwastow z trawy ale tyle tego jest że już mam odciski.
Szykuje się u mnie kolejna rewolucja,mianowicie zniknie nieszczęsna wysepka ze środka trawnika.
To byl chyba moj największy błąd jaki zrobilam. Mając dzieci które lubia biegac, grać w piłkę to taka rabata na środku to udreka.
A co Wy myslicie o moim pomysle? Każde zdanie mile widziane.
Miały być zdjęcia, a ja po wczesnym obiadku o 12 wybrałem się do lasu na spacer i na zmianę słuchając muzyczki i odgłosów lasu nawet nie wiem kiesy zrobiła się 18. Tak przyjemnie się spacerowało... nawet nie wiem ile kilometrów przedreptałem.
Mam piękne lasy pod nosem, a tak mało z nich korzystam, muszę to zmienić
Na szybko złapałem kilka kadrów i pare zdjęć to prywatnego archiwum na porównania
Niesamowite zdjęcie !
Czy ta szkółka w kurnikach,to ta obsadzona winobluszczami ?Gdzie sprzedają obornik mielony tez ?
Jak ta,to ja tam jestem stałym bywalcem myślałam,że jakas nowa powstała,a ja nie wiem
Przewiozłam się od majstra az do niej własnie i innej po drodze nie odkryłam ,więc sadzę że to ta bylinowa .
Ewcia witaj gryle produkcji eMusia u nas i mojej mamusi i tulipanki u niej w ogrodzie Grilowanie się udało normalnie trza pościć teraz bo przejedzeni hi hi buziaki