Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna

Kasya 20:33, 14 maj 2015

kachat napisał(a)
Ma ktoś fińskiego różanecznika Tigerstedta..? Nigdzie znaleźć nie mogę no... Może ktoś go ukorzenia przez np. odkłady, albo może kilka gałązek do samodzielnego ukorzenienia dać..? Baaardzo bym go chciała, ale oczywiście co sobie wymarzę to nie ma

Na wymianę mam siewki kocimiętek i gęsiówki, może jakaś rozmnożona żurawka by się już nadawała do przeprowadzki. Albo za tabliczkę czekolady Już nie wiem, gdzie go szukać... A taki piękny jest.

a swidosliwe juz kupiłaś ?
kachat 20:51, 14 maj 2015

Kasya, niezła ty jesteś, normalnie w myślach mi czytasz!! Właśnie przeglądam inne forum i czytam o odmianach świdośliwy I nie moge się zdecydować - a w szkółce jak ostatnio szukałam to tylko jedna odmiana była do wyboru.

Chyba wezmę tego Obeliska, ale on jak drzewko rośnie, a ja krzaków potrzebuję. Już się zdecydowałam na Smoky, ale ona daje chyba największe odrosty ze wszystkich odmian... Masakra, przecież ja tego trzebić nie będę. A te co nie dają wielkich odrostów mają mniej smaczne owoce. I weź tu się zdecyduj na coś no Teraz na prowadzenie w rankingu idealnej świdośliwy wyszła Honeywood.
Kasya 21:45, 14 maj 2015

no to ta co ja mam od Ulinskich to jest krzak
kachat 22:12, 14 maj 2015

Ale to chyba nie olcholistna była... Heh, chyba trochę marudzę, ale chcę wybrać idealnego krzaka
kachat 00:26, 15 maj 2015

Pigwowce dają czadu w tym roku

kachat 11:41, 18 maj 2015

Kruszczyca złotawka Miłośniczka kwiatowego pyłku i nektaru, świetna aktorka udająca sztywnego trupa kiedy poczuje się zagrożona. Ciepłolubna, u mnie wygrzewała się na nagrzanym promieniami słonecznymi drewnie. Piękna, nie?

pasjonatkaam... 12:16, 18 maj 2015

pikna! Takie kolory tylko w naturze
wiewiora 22:26, 18 maj 2015

kachat napisał(a)
Kruszczyca złotawka Miłośniczka kwiatowego pyłku i nektaru, świetna aktorka udająca sztywnego trupa kiedy poczuje się zagrożona. Ciepłolubna, u mnie wygrzewała się na nagrzanym promieniami słonecznymi drewnie. Piękna, nie?

Może i piękna ale Ja osobiście jej nie lubię bo jak latają to niema dnia żeby we mnie nie wpadła ,okropnie twarda i pancerna
kachat 22:56, 18 maj 2015

Agniecha, a co ona ma o tobie powiedzieć? "Lecę sobie spokojnie, lecę do kwiatka, a tu nagle jakaś gigantka przede mną wyrasta, nawet nie ma jak uniku zrobić, i bach!, ciemność widzę, na ziemi się budzę, dobrze że pancerz mam mocny, bo bym się roztrzaskała jak nic, uff, całe szczęście że znowu mnie nie zdeptała.."
malgorzata_s... 19:48, 19 maj 2015

kachat napisał(a)
Agniecha, a co ona ma o tobie powiedzieć? "Lecę sobie spokojnie, lecę do kwiatka, a tu nagle jakaś gigantka przede mną wyrasta, nawet nie ma jak uniku zrobić, i bach!, ciemność widzę, na ziemi się budzę, dobrze że pancerz mam mocny, bo bym się roztrzaskała jak nic, uff, całe szczęście że znowu mnie nie zdeptała.."

Świetne To białe u mnie to skalnica tylko że biała