Johanko Ty dojrzałaś krzeselko, a ja nóżkę w kabaretkach
To moje spring green końcówka kwietnia: i tydzień temu Twoje jakby mniej bardziej płatki mają okrągłe i pełniejsze...
Zauważyłam, że krzesełko z ikea idelanie się wtapia w zieleń otoczenia
Koniec wolnego em wrócił z wyjazdowego weekendu,czas nacieszyć się ciepłym wieczorem w takich okolicznościach przyrody
Dziękuję, te tulipany to Spring Green, choć nie są białe i zielone tylko żółte i zielone na razie. Mam nadzieję, że to nie pomyłka.
Jejku.. ale lista powojników u Ciebie, to musi być spektakl jak zakwitną ps. A czoch ogromniasty
Angelika w najgorszym miejscu już posadziłam ufff. Namęczyłam się bardzo: kamyczek odsunąć, stipę wykopać, posadzić lawendę i to wszystko między różami i przez płotek - wyobraź sobie jakie to niewygodne Jak nie będzie tam chciała rosnąć i się nie przyjmie to już nic innego na wymianę w tym miejscu nie sądzę.
Ale piękne foty - białe szafirki z bordową zurawką piękne połączenie, a zielone tulipany co to za odmiana - bardzo oryginalna
Angelika, nie wiem na której stronie, w każdym bądź razie gdzieś w okolicach lipca/sierpnia są chyba najpiękniejsze Ale wiesz co .. za moment będą nowe edit: dla Ciebie malutkie wspomnienie zeszłego lata
Polecam te róże sa naprawdę niezawodne
Tulipany z Janiny - piękne są!
Przepiękny masz trawnik. Zielony dywany aż Chce się go dotknąć stopą. Na ile kosisz ?