Witajcie
U mnie dziś kiełbaski z kijka koło domu a miały być w lesie pada i wieje chyba zimę chce przegonić
Zawitko dziękuję cieszę się że troche śniegu dotarło i do Ciebie
Goniek lecę Twoje sopelki podziwiać
Jolcia dziekować
Kasiucha misiaku gdzieś ty sie wdrapywała Fionka i my machamy Dobrze że już pstrykasz
Karolku, wiosną za późno, bo wiosenne cebule sadzimy wiosną, tylko liście Ci wyrosną, ale jesienią się przygotuj, bo warto sam zobacz
Foto z 2004 roku, kiedy powstawał ogród
Tę ramkę najpierw pomalowałam podkładem, potem brązową farbą akrylową, a na wierzch białą. Ale cieniutko, żeby spód trochę prześwitywał.
z drugiej strony ramka jest... ładna inaczej . Ale specjalnie tak zostawiłam, żeby można było porównać obie strony.
Moje ramki przerobione z ramek kupionych w tanich sklepach, typu "Wszystko po 4 zł"
Te obrazki wewnątrz ramki to też technika decoupage, serwetka przyklejona na twardy, biały kartonik.
Dziękuję Agnieszko ogród dużo się nie zmieni, nie będę niczego dosadzać, będą tylko warzywka, zioła i dużo kwiatów....pomału przygotowuję się do wysiewu nasionek
Dzisiaj piękna słoneczna sobota, chciałabym na deskę, ale jeszcze jestem słaba, słońce bardzo mnie cieszy i energetuzuje....wszyscy są w doskonałym nastroju
Joasiu jesteś bezcenna i prawdziwą kopalnią wiedzy dla mnie...dziękuję bardzo, bardzo, bardzo
Ta cebula to odmiana Globo, podobno olbrzymia, posadzę ją na bylinówce, ma olbrzymi kwiatostan, piękną białą kulkę jak czosnek ozdobny
instrukcja siewu, nie wiem czy będzie czytelna
Jak ci się spodoba, a nie spotkasz to mogę ci wysłać nasionka
Na targu już pierwsze sadzonki sobie kupiłam w tamtym roku i zioła również, ale takich
warzyw jakie chciałabym mieć nie ma na targu, stąd nasionka
Ewunia śliczne są Wiedziałam, że dla Ciebie to pikuś . Teraz wyskocz do jakiegoś sklepu typu "Wszystko po 4 zł" i kup jakieś kiczowate ramki, czy lusterka i przerób je na coś naprawdę fajnego. Przydałby Ci się jeszcze lakier do spękań i podkład. Pokażę Ci zdjęcia moich przerobionych ramek za chwilę, a tymczasem gdzieś powinnam mieć przemalowane przez siebie lustro, kupione za 36 zł. Miało brzydką złoto-brązową ramę. Tak wyglądało po przerobieniu. Jeśli chcesz to potem wrzucę zdjęcia moich przerobionych ramek. I z niecierpliwością czekam na kwietniki, o których piszesz .