Super ta jabłoneczka i rozmiarem do mojego ogrodu by pasowała bo ciasno u mnie i miejsca mało...
Nie narzekaj że masz liche sasanki bo s.a cudne, już pisałam że te różowe mnie najbardziej oczarowały ... i to widzę masz w dwóch odcieniach różu, jedna jasno-rózową strzępiasta i inne ciemniejsze ....bosskie.
Pokaż jeszcze wiśnie kiku....coś tam....ona teraz tak śliczna na pewno
Buziam!
Wiśnia Kilku nie do pokazania, bo u mnie co pół godziny pada śnieg.. jest zimno, przed chwila słyszałam padający deszcz.. może jest ciut cieplej.. bo wolę deszcz niż śnieg. Temperatury bliskie zera...
Małgosia.. mogę kupić i wysłać .. Tobie i Bogdzi. Fajne miniaturki.
Kupiłam sobie rozchodnik Xenox.. o ciemnych liściach.
A kulki i stożki telefonem robione.. ale cudne. Kolega jako miarka wysokości robi To naprawdę wielkie stożki i ogromne kule..
I znajomych magnolie.. u nas prawie w każdym ogrodzie.. są cudne.. a te mnie zachwycały... aż fotkę telefonem cyknęłam. Może ten śnieg je nie upierduta i rozwiną się..
Piękne
Świetna ta jabłonka i magnolie w sąsiedztwie piękne...
To jego 3 sezon.. z malutkiej sadzonki. Pierwsze 2 lata wycinałam to co przemarzło, od trzeciego przycinam na jedną wysokość a i tak mi zarasta wszytko. Pergola solidna i ogromna.