Co myślicie o posadzeniu wiśni osobliwych w tym miejscu ?
Na środku i po lewej stronie będzie rabata i jakiś akcent rabaty będzie po prawej stronie chodnika prowadzącego do drzwi wejściowych ( żeby to jakoś zgrać)
Madziu plotek bedzie em sie zgodził ja sie ciesze bo co nasze emy zrobia to lepsze niz ze sklepu
Czesc płotku bedzie za tujami około dlugosci 1.80 a czesc bedzie przylegac do muru , ktorego na zdjeciu juz nie widac. Musze zaslonic dach z garazu i rynne od sasiada ktore goszcza na mojej posesji, a on nic sobie z tego nie robi.....wiem wiem ale ja juz mam dosc szarpaniny
może zdjęcie nie za bardzo z bliska, ale narazie innego nie mam, zauważyłam na moich żurawkach okrągłe dziury na liściach czy coś je je? z tego co zauważyłam są narazie tylko na starych liściach, młode są bez dziur
I trochę wiosennych kwiatków...oprócz tych na zdjęciach, kwitną także narcyzy i pierwsze tulipany oraz szafirki kochane. Hiacynty pachną obłędnie, trzeba będzie jesienią dosadzić
A co powisz na bodziszka? Ja mam takiego rozłogowego oczodajnego różowego(wyguglaj sobie)ładnie zadarnia powierzchnię, nie choruje i praktycznie poza śćięciem kwiatów nic z nim nie robię.
Kasiu zobacz ile ta mała już przyrosła te 4 liście to nowe a siedziala I zastanawiała czy w ogóle rosnąć Pytałaś mnie co kupiłam a ja gapa I nie odpowiedziałam : 3 wrzosy 2 hortki Bobo 2 hortki Sundae Freis, 4 azale I trawki
Ewo, mój "pokrojowo" wyglądał niemal tak samo. I też się uparłam, że zrobię z niego piękny jednopienny okaz Na początek usunęłam to, co wystawało na dole a potem prostowałam pieniek przy paliku
Myślałam myślałam i w końcu kupiłam jegomościa, nie jest jeszcze piękny ale wiem na pewno że będzie pachniał, dam mu trochę czasu i jeszcze zrobię z niego przystojniaka