A to moje ostatnie wypociny i nowa rabatka z daleka (Właśnie zobaczyłam, że jest prawie niewidoczna na zdjęciach):
1. Taki miałam plan:
2. Tak wyszło:
Tam przed tujami jest rząd hortensji polar bear (z których były patyczki). Na prawo od nich kilka miskantów variegatus a na lewo będą miskanty morning light (chyba, że ponownie zmieni się koncepcja). Mniej więcej wygląda to tak:
Ocho cho cho Gosia już szaleństwa się zaczęły super ścianę odkryłaś świat widać sąsiedzi będą zazdraszczać jeszcze bardziej posiej kawę bo w sklepach zabraknie do częstowania jak się zjadą buuuuziole i powodzenia fajnie fajnie
U mnie pod dachem znajdywałam.. i nie mam pojęcia czego tam szukają. Zjadają rośliny, zjadają mięso, karmę dla psa i siebie nawzajem... blee.. zmieńmy temat.. bo aż mam dreszcze. Jesteśmy na wojennej ścieżce i żadnemu nie przepuszczę.. nawet wystrojona "do kościoła" jak wypatrzę to nie spocznę jak nie ubiję. Tylko france prowadzą wojnę partyzancką... siedzą pod ziemią.. póki nie wyjdą na żer to ich nie widać
Ślimaki i komary.. jednych i drugich nie cierpię..
Dla lepszych widoków.. kfiotek i uciekam do .. pracy..
No Bartzella to ITOH oczywiście. Concubiny nie znam zaraz sprawdze.America jest czerwona a Miss America -biała.Koperkowa kwitnie u mnie co rok ale nie była kupowana w internecie a te z internetu bedą.
Sprawdziłam to ja mam ta Imperial Concubinę a przynajmniej cos całkiem takiego samego.Tu jest.
W Biedronce kupiłam dziś Agapantusa a przy okazji jeżówki Nie wiem jeszcze gdzie je wsadzę
Z agapantusa bardzo się cieszę, bo planowałam go zakupić ale była tylko ostatnia paczka w Lidlu, szkoda , w paczce tylko jedno kłącze