Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowe przygody 14:48, 15 mar 2015

Do góry
Edenka napisał(a)
No rzeczywiście cena wysoka,za rarytasy się sporo płaci.
Nie masz Edenki? Ja mam trzy,każda z innego miejsca,jestem nią zachwycona.
A masz może Artemisa? to u mnie róża numer jeden.
Uwielbiam tez Novalis i Hot Chocolate.

Wiem wiem, ale przy moim budżecie to dokupuję małymi kroczkami.
Artemisa niby kupiłam, ale okazał się inną różą, jak tylko wpadnie mi w ręce to kupię
Novalisa nie mam posadziłam Lavender Ice i Hot też nie chętnie zobaczę,
załóż proszę wątek chętnie pooglądam Twoje piękności po awatarku widzę, że jest pięknie
Życie w wiejskim ogrodzie 14:42, 15 mar 2015

Do góry
Ogrodowe przygody 14:35, 15 mar 2015

Do góry
MalaGoska napisał(a)

z pewnością wyrosną na piękne iryski.
Moje z dnia na dzień wybuchły i czarują.
Kupiłam tylko 2 ostatnie paczki.
Pogoda dziś w kratkę nawet nie za bardzo mogłam wyskoczyć zdjęcia
jak wyjdę słońce troszkę świeci
Ogrodowe przygody 14:30, 15 mar 2015

Do góry
Malgosik napisał(a)
w donicy je masz?
ja czekam na biedronkowe szafirki
no i nie wiem czy wogóle będą kwitły
kupiłam teraz doniczkowe i widzę, że cebulki są dużo większe niż et co sadziałam jesienią

czasami to o niczym nie świadczy
np. liatra z malutkich cebulek z Biedronki wyrosła równie okazale jak ta z doniczki z centrum z większymi cebulkami
Ja wszystko mam w gruncie, w doniczce miałam jedynie hiacynty, już dawno po nich
krokusy to takie zwykłe nie te wielkie mutanty ładnie się rozrosły kupiłam 2 lata temu w lidlu jako takie zestawy w jednym kolorze, kupiłam białe, niebieskie i różowe były po ok 5 zł oczywiście na przecenie

Ogrodowe przygody 14:29, 15 mar 2015

Do góry
iwonadm napisał(a)
Na razie tylko kilka okazów ale jak cieszy
iryski za 0,49 zł paczka z Biedronki

Też je mam, tylko że czekają na kilka promieni słońca z nabrzmiałymi pąkami, nie wiedziłam że będą takie ładne.. no przynajmniej twoje
Życie w wiejskim ogrodzie 14:27, 15 mar 2015

Do góry

Długo zastanawiałem się co począć ze stipą Jak pamiętacie została jesienią wykopana z gruntu i zimowała w gospodarczym Postanowiłem jej całkowicie nie ścinać tylko trochę przyciąć ...

Ogrodowe przygody 14:25, 15 mar 2015

Do góry
Aniu cóż cena na razie mnie odstraszyła i na razie planuję zakupić Edenkę i może inną o podobnym kwiatku
powróciła też do handlu pashmina
Brzozy i świerki na długiej i wąskiej działce:)) 14:17, 15 mar 2015

Do góry
Oj tam zaraz śpi
Późno wróciliśmy od znajomych, a rano już jechalismy wybierać jedzonko na komunię.

Denerwuję się tym projektem.Jestem trochę zawiedziona, że mało bukszpanów.
Bok muszę dokładniej przeanalizować, jeszcze nie zdążyłam a dzisiaj czasu mało.

No zobaczcie sami.
Plan jest jak był, czyli pan tylko ponanosił rośliny.Myślałam , że czymś będę miło zaskoczona, a chyba w drugą stronę to poszło.Pod wiśniami umbr.pan zaproponował klimat śródziemnomorski, który identycznie powtórzył za drewutnią.Jakoś mi nie leży.Nie wiem kolorystyka spoko i roślinki śliczne, ale hortensje są pod serbami na końcu+morwa, a tam nie ma tyle miejsca.Niby jak serby wyrosną to hortki wydamhm, to mam je niby sadzić na jakiś czas.
Ach zobaczcie.

Życie w wiejskim ogrodzie 14:11, 15 mar 2015

Do góry

Życie w wiejskim ogrodzie 14:07, 15 mar 2015

Do góry

................................................................................. Witam wszystkich gości .................................................................................

Po intensywnych opadach przez cały tydzień i chłodzie przyszła wreszcie niedziela, ciepła i słoneczna Kalendarzowa wiosna już w sobotę a u mnie na stole rozgościły się bratki w towarzystwie turzyc Z pracami w ogrodzie niestety nic nie ruszyłem Hortensje czekają w kolejce do cięcia o różach nawet nie wspomnę a na opryski nie jest wystarczająco ciepło Mam nadzieję że najbliższe dni zmienią tę sytuację

Ewo Nallar wiesz że łobuz ze mnie jest ale jak trzeba pojadę do Częstochowy i osobiście kręgosłup wymasuję Tyle prac w ogrodzie przed nami ... dobra kondycja obowiązkowa

Kasiu Bardzo lubię bratki O tej porze są bardzo wyrazistym akcentem kolorystycznym i nie straszne im mrozy Widziałem że u Ciebie prace mocno zaawansowane Dbaj o siebie

Ewelino bardzo dziękuję za ciepłe słowa Areał warzywnikowy u mnie spory a i tak zawsze okazuje się że za mały na wszystkie zachcianki Zobaczymy jak to będzie w tym sezonie

Renato faktycznie sobota nas nie rozpieściła Możesz się spokojnie wybrać na giełdę Bratki i stokrotki już są w sprzedaży Dzięki dobroduszności mojej koleżanki z pracy mam te nawozy Muszę jeszcze kupić do niebieskich hortensji ogrodowych i trawnika

Madziu witam Cię serdecznie w moim ogrodzie U mnie tych promieni słonecznych też jak na lekarstwo Z utęsknieniem czekamy wszyscy na ocieplenie i eksplozję barw i zapachów

Ewo , Doroto dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam

Róże w naszych ogrodach 14:06, 15 mar 2015

Do góry
Róża Novalis

Hirutkowy raj:)) 14:06, 15 mar 2015

Do góry
jankosia napisał(a)

A taka

Fajna

To mam twój znak rozpoznawczy?
Ogród Mirelli 14:05, 15 mar 2015

Do góry
MirellaB napisał(a)
Zdjęcie dla Gosi
Gosiu ten serb ma 3 m i kosztuje 300,00 zł.

Mirelko dziękuję za zdjęcie
śliczny ten serb, szkoda że taki drogi.
Fajną wyprawę miałaś.
Macham.
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 14:05, 15 mar 2015

Do góry
Madziu, obiecane zbliżenia tataraku i Carexa:

Ciemiernik - Helleborus 14:02, 15 mar 2015

Do góry
Nie znam się na małych,przez 3 lata miałam ciemiernika i nie wydał ani jednego kwiatka,podczas małych rewolucji na rabacie przesadziłam go w takie mało widoczne miejsce jakie było moje zdziwienie
Ogrodowe przygody 13:54, 15 mar 2015

Do góry
Ciemiernik - Helleborus 13:51, 15 mar 2015

Do góry
dla znawczyń ciemierników czy te małe sadzonki to malutkie ciemierniki?

Ogrodowe przygody 13:50, 15 mar 2015

Do góry
dla znawczyń ciemierników czy te małe sadzonki to malutkie ciemierniki?
Ogrodowe przygody 13:48, 15 mar 2015

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies