.................................................................................
Witam wszystkich gości 
.................................................................................
Po intensywnych opadach przez cały tydzień i chłodzie przyszła wreszcie niedziela, ciepła i słoneczna Kalendarzowa wiosna już w sobotę a u mnie na stole rozgościły się bratki w towarzystwie turzyc Z pracami w ogrodzie niestety nic nie ruszyłem Hortensje czekają w kolejce do cięcia o różach nawet nie wspomnę a na opryski nie jest wystarczająco ciepło Mam nadzieję że najbliższe dni zmienią tę sytuację
Ewo Nallar wiesz że łobuz ze mnie jest

ale jak trzeba pojadę do Częstochowy i osobiście kręgosłup wymasuję Tyle prac w ogrodzie przed nami ... dobra kondycja obowiązkowa
Kasiu Bardzo lubię bratki O tej porze są bardzo wyrazistym akcentem kolorystycznym i nie straszne im mrozy Widziałem że u Ciebie prace mocno zaawansowane Dbaj o siebie
Ewelino bardzo dziękuję za ciepłe słowa Areał warzywnikowy u mnie spory a i tak zawsze okazuje się że za mały na wszystkie zachcianki Zobaczymy jak to będzie w tym sezonie
Renato faktycznie sobota nas nie rozpieściła Możesz się spokojnie wybrać na giełdę Bratki i stokrotki już są w sprzedaży Dzięki dobroduszności mojej koleżanki z pracy mam te nawozy Muszę jeszcze kupić do niebieskich hortensji ogrodowych i trawnika
Madziu witam Cię serdecznie w moim ogrodzie U mnie tych promieni słonecznych też jak na lekarstwo Z utęsknieniem czekamy wszyscy na ocieplenie i eksplozję barw i zapachów
Ewo ,
Doroto dziękuję za odwiedziny Pozdrawiam