Jezeli chodzi ci o to przy wejsciu do domu to go kupilem raczej dostalem to jest z cyprysa formowane o to ci chodzi...?
Mala_Mi, Agania, rozark :
Witajcie dis tez pracuje w ogrodzie ostro tne wszystko co popadnie sprzatam na nadejscie wiosny planuje itp ehh uciekam dalej do ogrodu
Dzięki za tulipy baardzo energetyczne te moje w donicach na pewno nie wszystkie zakwitną, gdyż posadziłam w większości małe cebulki w celu przyrostu ale idą jak burza
Marta, miło Cię widzieć
U mnie raczej nic się nie dzieje
W ogrodzie prawie wiosna, wiec wczoraj pościnałam hortensje, i pnącza, powycinałam stare liście z bylin i od razu ładniej się zrobiło
Migdałki mam dwa - jeden posadziłam jesienią, bo poprzedni zmarniał. Ja akurat je lubię, ale wiem, że są podatne na choroby grzybowe, gdy zmarniej mi kolejny, pomyślę, co zrobić z drugim, bo rosną dwa po obu stronach zejścia z tarasu
Gdy kwitną migdałki, to naprawdę jest na co popatrzeć
Gałązki w wazonie to zawsze świetna sprawa Też muszę o tym pomyśleć
A to mój migdałek, niestety, nie mogę naleźć zdjęć z okresu kwitnienia Mus to w tym roku nadrobić
Mój bardzo amatorski projekt. Donice chciałabym ze stali nierdzewnej pomalowane na szary kolor. Chciałabym aby nad nimi szedł trejaż tylko się zastanawiam jaki będzie pasować.
Druga rzecz czy te wiciokrzewy nie rosną za rzadko? Może by je z czymś poprzeplatać?