Ja też mam liatrę, ale fioletową. Pięknie kwitnie i w tamtym roku musiałam ją podzielić, bo dość mocno się rozrosła .
Jeżeli mam usunąć zdjęcie to daj znać.
czerwonym istniejąca rabata z kolorowymi różami rabatowymi
na zielono kosmodrzewina do przesadzenia oraz płyty do usunięcia płyty wszystkie do usunięcia
na żółto w kółku mały iglaczek nie "groźny" niski i pociągnięta wąska rabata z okrywowymi różami koło tego iglaczka czyli dwie elki jedna duża na czerwono z rabatowymi i żółta niższa z okrywowymi będzie git ? Jak jakiś pomysł to piszcie
Nawet nie ma kiedy na ogrodowisko skoczyć, u mnie tyle się dzieje. Gdy kota nie ma, myszy harcują, czyli rodzice na urlopie a ja tylko pokazuje mojemu Markowi co do usunięcia zabrałam się za porządek na podwórku- podwórko powinno być wizytówką ponieważ to pierwsze co goście widzą a mianowicie popatrzcie. Myślę zostawić tylko same róże mam już zrobioną elewację więc przy oknie też wymyślić muszę jakąś rabatę. Tak wygląda podwórko raczej wyglądało
ta żółta kulka znalazła nowe miejsce już jałowiec usunięty będzie widać w końcu róże rabate tą co mama zrobiła muszę zwężyć i też róże ale nie rabatowe niższe okrywowe
tak wygląda wejście na podwórko z drogi i parkingu za jałowce rosła tuja na razie ją zostawię żeby rodzice nie zabardzo truli że im wszystko wycięłam tam dalej kosodrzewina ją przesadzimy
brame wjazdową mamy z drugiej strony już nie od podwórka żwir usunę i posieję trawkę rzut z drugiej strony
Witaj Karol, jesteś moim pierwszym gościem. Zajrzałam do Ciebie i jestem mile zaskoczona Twoim wiekiem. Rozumiem że ogród jest rodziców, którzy ci zaufali i dają swobodę w urządzaniu ogrodu, bardzo Ci gratuluję, ogród piękny.
A teraz kilka fotek,
azalie są nadal tylko trochę większe
Vivo, zlikwidowaliście jakieś nasadzenia czy po prostu opanujecie kolejny zakątek ogrodu? Powierzchnia robi wrażenie! To teren pomiędzy ławką a rabatą z lawendą, tak?
Ewciu i Małgosiu.. Z moimi oczami to jest tak , że jak są obszary w których widzę to tam widzę świetnie , ale są obszary , zwłaszcza po bokach ,że mam około 40% gdzie nie widze nic kompletnie..czarna dziura dlatego nie lubię jeżdzić na długie dystanse i po ciemku ... A w kuchni wywalaj szklanki no bo przecież ich tam nie było
Wieloryb był centralnie , stad go zauważyłam a poza tym...jest piękny i to była miłość od pierwszego wejrzenia
Z tymi ciemiernikami to ja też ogłupłam metka jes taaak sztywna...aaaa..co ja będę pisać ..obfocę