Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pod Laskiem

Pod Laskiem

Ala106 16:23, 12 mar 2015

Ale super, róże boskie.
Pomidorki już duże, a sałata cudo.
Napisz koniecznie gdzie róże kupowałaś.
monia 16:33, 12 mar 2015

tu macie link tylko "po cichu" pisze że lepiej dzwonić do pana i się targować jak sprawa poza allegro wygląda bo za każdą wystawioną rzecz na all.. trzeba płacić
taka mała podpowiedź

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12896896
Rench 21:35, 12 mar 2015

O matko,ale ładne krzaczorki masz
Jak na tyle kupionych ,to trzy gratisy i tak mało
Nie mów,że posadziłaś już połowe.
I sałata już? Pomidory wielgachne. Gdzie Ty to pędzisz,że takie duże ?
monia 22:04, 12 mar 2015

mi też mało tych gratisów będę dalej targować niby się pojawiły za 3,50 okrywowe ale u nowego użytkownika. Mam moja też dokonała zakup na targowisku kupiła " róża wielkokwiatowa czerwona", "róża rabatowa herbaciana", itp.,.., gatunku brak, się okaże co z tego wyrośnie
Rench 06:25, 13 mar 2015

A ile Ci jeszcze brakuje ?
wiewiora 07:27, 13 mar 2015

Niedługo to ty zaczniesz prowadzić szkółkę...cudo
monia 08:29, 18 mar 2015

Nawet nie ma kiedy na ogrodowisko skoczyć, u mnie tyle się dzieje. Gdy kota nie ma, myszy harcują, czyli rodzice na urlopie a ja tylko pokazuje mojemu Markowi co do usunięcia zabrałam się za porządek na podwórku- podwórko powinno być wizytówką ponieważ to pierwsze co goście widzą a mianowicie popatrzcie. Myślę zostawić tylko same róże mam już zrobioną elewację więc przy oknie też wymyślić muszę jakąś rabatę. Tak wygląda podwórko raczej wyglądało

ta żółta kulka znalazła nowe miejsce już jałowiec usunięty będzie widać w końcu róże rabate tą co mama zrobiła muszę zwężyć i też róże ale nie rabatowe niższe okrywowe

tak wygląda wejście na podwórko z drogi i parkingu za jałowce rosła tuja na razie ją zostawię żeby rodzice nie zabardzo truli że im wszystko wycięłam tam dalej kosodrzewina ją przesadzimy

brame wjazdową mamy z drugiej strony już nie od podwórka żwir usunę i posieję trawkę rzut z drugiej strony

monia 08:30, 18 mar 2015

ten sam rzut z zeszłego roku
monia 08:37, 18 mar 2015

Myślałam o takim rozstawieniu

czerwonym istniejąca rabata z kolorowymi różami rabatowymi
na zielono kosmodrzewina do przesadzenia oraz płyty do usunięcia płyty wszystkie do usunięcia
na żółto w kółku mały iglaczek nie "groźny" niski i pociągnięta wąska rabata z okrywowymi różami koło tego iglaczka czyli dwie elki jedna duża na czerwono z rabatowymi i żółta niższa z okrywowymi będzie git ? Jak jakiś pomysł to piszcie
monia 08:38, 18 mar 2015

a i na zielono pod oknem też chcę rabatkę z różami jakimiś czerwonymi i różowymi tak jak koło bluszczu