Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

bleebla 17:12, 16 mar 2015

piękny ten ciemiernik
Ewa777 17:32, 16 mar 2015

gierczusia napisał(a)

haha..też tak sobe pomyślałam , jak go zobaczyłam ale opinie dziewczyn są raczej jednoznaczne...źe słabo ... Może ciemiernik mi się rozrośnie i Ci podzielę
Ps...o naszych biznesach na priv

Pps. A zasnęłaś wczoraj ?? czy przez te nasze głupoty przez pól nocy szalałaś ???

Wiesz, nie wytrzymałam i przed chwilą zamówiłam sobie 3 rodzaje ciemierników. Mają przyjść w donicy, to może urosną Jak się rozrosną to się wymienimy

Pośmiałam się wczoraj, ale udało mi się zasnąć, bo i pora późna była
Juzia 17:46, 16 mar 2015

Lustro powiadasz?
Kindzia 18:37, 16 mar 2015

Słońce lubią???? Bogusia mi prikaz dała do sadzenia, że na skarpie...bo tam cienisto...szczególnie o tej porze roku...bądź mądry i pisz wiersze...
malgorzata_s... 18:40, 16 mar 2015

Ja wczoraj też byłam. Nie pisałam ale byłam Jak tam oczęta Elu
Ewa777 18:52, 16 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ja wczoraj też byłam. Nie pisałam ale byłam Jak tam oczęta Elu

Oczęta chyba w porzo, bo u mnie wielorybka nawet zauważyła

A o ciemiernikach też czytałam, że miejsca półcieniste
gierczusia 07:42, 18 mar 2015

Ewciu i Małgosiu.. Z moimi oczami to jest tak , że jak są obszary w których widzę to tam widzę świetnie , ale są obszary , zwłaszcza po bokach ,że mam około 40% gdzie nie widze nic kompletnie..czarna dziura dlatego nie lubię jeżdzić na długie dystanse i po ciemku ... A w kuchni wywalaj szklanki no bo przecież ich tam nie było
Wieloryb był centralnie , stad go zauważyłam a poza tym...jest piękny i to była miłość od pierwszego wejrzenia

Z tymi ciemiernikami to ja też ogłupłam metka jes taaak sztywna...aaaa..co ja będę pisać ..obfocę
gierczusia 07:46, 18 mar 2015

Kindzia napisał(a)
Słońce lubią???? Bogusia mi prikaz dała do sadzenia, że na skarpie...bo tam cienisto...szczególnie o tej porze roku...bądź mądry i pisz wiersze...

Kasiu etykieta ciemiernika powyźej...bo mnie się samej wierzyć nie chciało..w każdym razie moj stary ciemiernik rośnie raczej w cieniu i kwitnie i przyrasta nędznie...myślałam ,że on jakiś felerny...ze gleba mu ne odpowiada czy cuś...a jak zobaczyłam etkietę to od razu było tak jak u pomysłowego Dobromira " aaaaa..to o to mu chodzi "
gierczusia 07:49, 18 mar 2015

Juzia napisał(a)
Lustro powiadasz?

Noo Juzek lustro ... Biegałam z nimi po całym ogródku i autorytatywnie stwierdzam ,że więcej niż jednego nie wcisnę stąd...jedno czeka na Ciebie
Juzia 07:56, 18 mar 2015

gierczusia napisał(a)

Noo Juzek lustro ... Biegałam z nimi po całym ogródku i autorytatywnie stwierdzam ,że więcej niż jednego nie wcisnę stąd...jedno czeka na Ciebie

O maj gudnesss!
Daj znać ile to to z przesyłką i kiedy to to
Ale się nie spiesz