-atak nornicowej cholery
-werbena od Małej Mi pięknie kwitła, dziękuję bardzo za paczuszkę
-hortensje są piękne ale chyba zmienią wiosną miejsce
-przybyło u mnie dużo traw w tym roku
BIENENWEIDE ROT® (TANTAU, 2013) to chyba ta z róż okrywowych - to jest jedna sadzonka? taka podobna
za Rymanowem tam cudnie jest w Rymanowie byłam ale służbowo, pamiętam drogę chwilę się jedzie
Margot, przepiękna, uwielbiam takie choinki! Nasza "duża" choinka wygląda dokładnie tak samo- tradycyjnie, radośnie. Jest na niej całe mnóstwo różnych bombek, w tym wiekowych, które kocham najbardziej.
Pracowita Dziewczyna jesteś.
Wszystkie "hendmejdy" podobają mi się. No i doniczusie śliczne w czerwieni.
I jeszcze chcę dopytać gdzie wypatrzyłaś taką bombkę??
Przepiękne i termin 10 marca bardzo optymistyczny
I dziękuję za podpowiedź ze sposobu sortowania zdjęć Od momentu jak założyłam wątek zdjęcia się mnożą, trzeba to ogarnąć.
Wiesz, że ja też nigdy nie robię postanowień noworocznych
Najlepszego w Nowym Roku
oszaleję, no nie to jest super ach,
kryształki też mnie wzruszyły i szadź w okolicy u mnie takiego zjawiska w tym roku jeszcze nie było
jak patrzę na Twoje fotki to spozieram z niechęcią na mój aparat ale zaraz mi się przypomina że kiepskiej baletnicy..... no
no i raz jeszcze powrót do hortensji spod brzóz - dumam o 1 pod brzozę do przedogródka i teraz nie wiem Anabel czy Pinky - nie może być bardzo wysoka, myślałam o różowej Anabel - siedzi mi ta w głowie
pozdrawiam
nie będę punktować bo to relaks a nie robota jednak przyzwyczajenie uff
Mira obiecane fotki róży. W tym roku ja ciachnęłam na króciutko, prawie do ziemi. Może z gałązek by się ukorzeniła.
Kwiatów ma dużo ale takie malutkie, z żółtymi pylnikami. Kupiłam taką sadzonkę w doniczce 10x10cm.
Blisko bliżej najbliżej ..
Ja nawet nie myślę że będzie inaczej - te krokusy to botaniczne to dlatego tak wcześnie - potem przyszedł mróz i śnieg i kiepsko było - ja uwielbiam te wielkokwiatowe
a mimo to chyba niechcący kupiłam 50 szt beauty spring - te chyba botaniczne no ale czekam i tak na nie z radością jak na każdą nowość w ogrodzie
a tymmczasem moje ulubione paskowe - to bajka ok 10 marca
OK, dzięki Łukasz za wyjaśnienia. Ta szerokość chodnika faktycznie (w mojej głowie) była problematyczna (że taka szeroka). Po prostu zbyt mocno chciałam dopasować wszystko, żeby pasowało do siebie (te rabaty).
Zastanawiam się jeszcze nad zakończeniem chodnika po lewej stronie, w Twojej wersji jest fajnie, ale jakby za dużo dla mnie ???, a w mojej jest źle bo tak gwałtownie zakończony Może coś takiego???, ale to już szczegół. Ogólny koncept mi się podoba i to najważniejsze.