Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:23, 20 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)

Poznacie, ja tylko sie prostuje

Ooooo, też nad tym myślę, to w niedzielę podpytam o szczegóły, bo efekty to zobaczę na własne oczy

Ja już to chyba piąty raz robiłam , opowiem szczegoły w niedzielę , efekt utrzymuje się ok 3 miesiące na moich siwych pierzastych włosach

? hmmm a mi fryzjerka powiedziała że rozjaśnianych włosów nie można chemicznie prostować i jestem niewolnicą prostownicy...

Aniu to jest naturalny zabieg keratynowy, który bardziej wzmacnia niż prostuje moje farbowane wlosy, które są mniej pierzaste i szybciej rosną
Dzisiaj kącik fryzjerski robimy ?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:19, 20 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Marzenko, przez tę Twoją ścianę wodną jedno moje mega marzenie zaczęło się mocno chwiać w posadach - marzenie o nowoczesnym oczku wodnym. Impreza jest droga, bo takie oczko bez roślin i zwierząt wymaga systemów filtracji i oczyszczania jak basen (opinie firm wyceniających budowę oczka), więc marzenie odległe, bo kosztowne, dla M.na ostatnim miejscu ogrodowych priorytetów . No a dzięki Tobie/przez Ciebie zastanawiam się nad ścianą wodną zamiast takiego oczka, bo będzie ona na pewno mniej skomplikowana w obsłudze...

Gdybym miala taką dzialkę jak ty to bym się na staw wodny z naturalnym filtrowaniem zdecydwala to moje marzenie, wymaga jednak odopowiedniej powierzchni aby filtracja za pomocą odpowiednich roślin nastepowała. Poczekaj trochę i zrelizuj marzenie a nie półśrodek.... Przy powierzchni twego ogrodu coś mega dużego chyba powino powstać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:19, 20 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ooooo, też nad tym myślę, to w niedzielę podpytam o szczegóły, bo efekty to zobaczę na własne oczy

Ja już to chyba piąty raz robiłam , opowiem szczegoły w niedzielę , efekt utrzymuje się ok 3 miesiące na moich siwych pierzastych włosach

? hmmm a mi fryzjerka powiedziała że rozjaśnianych włosów nie można chemicznie prostować i jestem niewolnicą prostownicy...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:14, 20 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ogród z perspektywą na przyszłość 11:54, 20 kwi 2012

Do góry
Łałłłłłłłłłłłłł, nietypowe prezenty od zwykłych teściów, ale od teściów - Holendrów - akuratne!!! Musisz wykorzystać zapał M., bo rzeczywiście sadzenia masz sporo . Nie wiem, co postanowiłaś w kwestii bukszpanów - te mniejsze posadziłabym przy tarasie tak, żeby się lekutko stykały, a na front poczekała na większe. No to czekamy na foty, czekamy!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:47, 20 kwi 2012

Do góry
Marzenko, przez tę Twoją ścianę wodną jedno moje mega marzenie zaczęło się mocno chwiać w posadach - marzenie o nowoczesnym oczku wodnym. Impreza jest droga, bo takie oczko bez roślin i zwierząt wymaga systemów filtracji i oczyszczania jak basen (opinie firm wyceniających budowę oczka), więc marzenie odległe, bo kosztowne, dla M.na ostatnim miejscu ogrodowych priorytetów . No a dzięki Tobie/przez Ciebie zastanawiam się nad ścianą wodną zamiast takiego oczka, bo będzie ona na pewno mniej skomplikowana w obsłudze...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:36, 20 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Oj Irenko, znów mi tyyyyle zaległości "narobiłaś", ale poczytałam, cudne fioletowe tulipanki też podziwiam (mój ulubiony kolor), pozdrawiam z wiosennym słoneczkiem i lecę dalej

Cieszę się z odwiedzin czyli obie takie lubimy, dobrze wiedzieć
A gdzie biegniesz?

Wczoraj po południu ogród mnie jak zwykle pochłonął (z krótką przerwą na pierwszą wiosenną burzę), a potem prasowałam do północy (wrrrrr) istną wieżę Eiffel'a, więc tak po kolei wszystkie wątki nadganiam, w przerwach pracuję

Dzielna kobietka ale prasowania nie nawidzę i nie prasuję, chyba że coś bezpośrednio przed wyjściem!

A u nas ani nie padało, a o burzy nie wspomnę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:29, 20 kwi 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Borówcowy raj 11:27, 20 kwi 2012

Do góry
A ja Borbetko zawsze zachwycam się Twoimi thujami Danica - są takie równiutkie, krąglutkie i zdrowe! Z daleka wyglądają jak bukszpany, a mniej z nimi zachodu. Moje Danici 2 szt.przy tarasie przystrzyżone troszkę, ale z 10 pozostałych szt.kilka nie wygląda zbyt dobrze - tak łysieją dołem, przez co tracą ładny kształt...
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:19, 20 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Oj Irenko, znów mi tyyyyle zaległości "narobiłaś", ale poczytałam, cudne fioletowe tulipanki też podziwiam (mój ulubiony kolor), pozdrawiam z wiosennym słoneczkiem i lecę dalej

A gdzie biegniesz?

Wczoraj po południu ogród mnie jak zwykle pochłonął (z krótką przerwą na pierwszą wiosenną burzę), a potem prasowałam do północy (wrrrrr) istną wieżę Eiffel'a, więc tak po kolei wszystkie wątki nadganiam, w przerwach pracuję
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:18, 20 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ty to jesteś fajna "Ło matko" ... a gdzie będziesz sadzić rh ... bo się zgubiłam, stawiam , że przed serbami ?

Zgadłaś Wizja lokalna miejsca sadzenia w niedzielę (hurrrra) Tylko rh na razie brak, bo kasy brak

Szykuj miejsce, o resztę się nie martw, wielka, mała kobietko
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:14, 20 kwi 2012

Do góry
Martek napisał(a)
Konsekwencja,prostota i elegancja wita już od progu Bardzo miłe.U mnie jak przy warsztacie samochodowym

Oj Ty też widzę z tych skromniusich, a wizytówka pokazuje istne orgie - kwiatowe oczywiście
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:12, 20 kwi 2012

Do góry
Martek napisał(a)

Moje Podsumowanie.... małe KObiety Wielkie Duchem

Asc ile tam u ciebie wzrostu ?Taka pracowita dziewczyna i taka skromna ...)))))))))))));P

Martku, tak na moje oko to Ania właśnie z tych małych kobietek
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:12, 20 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

A gdzie biegniesz?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:05, 20 kwi 2012

Do góry
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:54, 20 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Ty to jesteś fajna "Ło matko" ... a gdzie będziesz sadzić rh ... bo się zgubiłam, stawiam , że przed serbami ?

Zgadłaś Wizja lokalna miejsca sadzenia w niedzielę (hurrrra) Tylko rh na razie brak, bo kasy brak
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:00, 20 kwi 2012

Do góry
Ło matko z córką i synami!!!! Nie mogłam się od rana zalogować na ogrodowisko, jakieś problemy techniczne, a tu mi tak wszyscy słodzą od rana !
Dziewczyny, nie ma żadne sekreciku, właśnie o to chodzi, że nie daję rady, zawsze z czymś jestem spóźniona, zawsze coś niedokończone i do zrobienia... Ale przecież większość z Was też tak ma - praca/dom/dzieci/ogród (kolejność przypadkowa ), więc wiecie o czym piszę . My kobietki małe i większe MUSIMY jakoś to wszystko ogarnąć .
Lęcę teraz pozaglądać do innych
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:20, 19 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Na specjalne życzenie M. donice przed domem i na tarasie - na razie same bukszpany, a niedługo będą również hortensje

Agnieszko! Pięknie!!! Nie dziwie się , że M, też sie podoba jest perfekcyjnie, tak jak lubisz

Idealnie dobrałaś to kolorystycznie...
lubię te zdjęcia...
Podziwiam Twój ogród i Ciebie...przy dwójce dzieci,pracy zawodowej i tej powierzchni...
Odnowa, regeneracja (wertykulacja, aeracja) trawnika 21:14, 19 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Mam również pytanko odnośnie saletry wapniowej - usłyszałam ostatnio, że nawozi się nią wczesną wiosną, a teraz jest już za późno. Czy to prawda?

Nieprawda, można teraz.
Ogrodnik mimo woli 14:12, 19 kwi 2012

Do góry
Widzisz Aniu, i tak poszła fama po ogrodowisku, że nuuudy u Ciebie... A tymczasem i tak nikt w to nie uwierzył, bo skąd niby się wzięło 400 STRON zaledwie od 13 stycznia 2012????? GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies