zaznaczam bo tez mam ten problem choc mam tylko dwa małe dekloki takie czapeczki w trawie, myslę i myślę i każdy pomysł wydaje mi się ponad możliwości obsługi panów od szamba
Dyniowe Święto czyli Helloween to takie nie nasze, dużo mamy zapożyczeń.dużo swoich pogubiliśmy..,
I nie wszystkie w pełni mi się podobają.Ale dyniowe ozdoby to bardzo , maja w sobie coś bardzo urokliwego.
Ja tak chryzantemy bez nazw to bałabym się .Nie wszystkie zimują.Ja kupowałam tylko te co zimują. Margo taka właśnie jest,i sama ładnie się rozkrzewiał już. Inne jeszcze nie tak.
Ale jak chcesz to ryzykuj.
Ja kupowałam swoje tutaj;http://chryzantemy.blogspot.com/2013/03/chryzantemy-zimujace-w-gruncie.html
Witaj Kondzio
Chwilę człowieka nie było i co ja paczam? Nie wiesz czy wytrzymasz do wiosny na O.?!?!? Musisz tu być, chcę zobaczyć Twoje 1600 cebul!! Poza tym Twój ogród mnie "natchniewa"
Mój watek idzie powoli, ogród się dopiero tworzy, może kiedyś będzie.
Mirka napisała, że lubi zaglądać do ulubionych ogrodów i ja mam dokładnie tak samo. I również Twój jest jednym z nich. Przynajmniej mam wzór do naśladowania
Pozdrawiam i promyk słońca zostawiam
Tak dopiero w tamtym roku zaczęłam robić kwiatowe , roślinek różnych zdjątka i wciąż się ich uczę.
Owady na kwitach wyglądają pięknie .
Dla ciebie taki tam
Jak ja lubię twoje obrazy oglądać, turzyce to piękne kępy i zwarte łany uwielbiam takie widoki
Ja zakładając wątek na ogrodowisku...miałam taki start, że po kilku postach, padł mi sprzęt i zdjątka przepadły wraz z nim, od tej pory tylko pamięć zewnętrzna to jedyne pewne źródło dla katalogowania zdjęć