Danusiu dziękuję, że zajrzałaś tak róże bardzo urosły i sporo ich przybyło zaraziłaś mnie nimi Tess berberysy rosną w delikatnym cieniu thuj Joaska dziękuję myślę, że stożki będą fajnie wyglądały , Danusia nawet początkowo myślała o stożkachtylko, że nie wiem czy lawenda pod stożkami to dobry pomysł ...
Ja to już nie wiem. Podobałyby mi się tu berberysy, bo dałyby kolor. Ich minusem jest brak koloru zimą.
Ale w lecie pięknie wyglądają. To zdjęcie od Ani z Zielonego Wzgórza.
No i mam wątpliwości, czy dostatecznie dużo tam światła dla nich będzie. Bo jeśli za mało - nie będą się wybarwiać tak ładnie.
I napisz, jakie wymiary ma rabata. Bo raz mi się wydaje szeroka, raz wąska
Mnie też
Bo jak patrzę na zdjęcie na pierwszej stronie wątku, to to miejsce nieco inaczej się ocenia. Te na których Mysza zrobiła projekty, są płasko bardzo robione.
Teraz nie ma świerka z przodu, jest drzewko na pniu.
część...eeee tam...wcale nie tak dużo...abym tylko to co mam dała radę oragnąć byłoby super..
...no...tylko dwie
p.s przecież nie pisałam nic o alkoholu
buziaki
pewnie, że się podzielę...tylko jak podzielić jedną werbenę?...muszę pomyśleć
...dobre...bardzo dobre...i jakie życiowe
buziaki
Ewuś, ale to sama prawda
ooo...to super wiadomość...moja ruszyła w ilości jednej sztuki...
w sumie to chyba powinnam i ja sprostować z tymi skrzyniami...bo...pierwszy raz to było jak je ustawialiśmy od nowego...więc w zasadzie to się liczyć nie powinno
werbeny gratuluję...ale ciiii
berberysy świecą w słońcu i wyglądają niesamowicie...moja perowskia ma jak na patelni i piach...więc może faktycznie o ilośc słońca idzie?...
Ewka...no fiesz?...ale mam nadzieję , że Ci wybaczył...pozdr...i lecę zobaczyć tę skrzynię