Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

kosolka 21:57, 06 maj 2015

To są ogrodowe nn - tez od babci I dwie kupione, również jako nn Nie startują równo. Nawet widać na zdjęciu - ta w tyle się ociąga.
Cisy jeszcze nie dojechały - są u M. w aucie. Muszę doczytac jaką ziemię lubią Zresztą na cienistą muszę kilka roślinek jeszcze dosadzić. Hmmm.. Choć nasuwa mi się słowo "upchnąć" , a tego chciałabym uniknąć Więc może jednak poczekają na inną miejscówę.
BusyBee 22:06, 06 maj 2015

kosolka napisał(a)
Pszczółeczko- wiem że deszcz Was wstrzymuje, ale jak będzie po nim pięknie...

Marta- tak, to CW z B. Dwa lata temu kupiłam dwa. Fajnie rosną Buksiki też nabierają masy Wyglądają zdrowo Muszą, one babcine, tak jak różowy rh i jeszcze kilka innych roślin - nie mogą mi chorować!

CW z B ?? No coś Ty? jestem zdziwiona, że takie porządne rodki w B można dostać....i że wiem o czym mówisz.... Jeszcze latem zeszłego roku nie pojęłabym Twojej grypsiarni
kosolka 22:24, 06 maj 2015

BusyBee napisał(a)

CW z B ?? No coś Ty? jestem zdziwiona, że takie porządne rodki w B można dostać....i że wiem o czym mówisz.... Jeszcze latem zeszłego roku nie pojęłabym Twojej grypsiarni

O matko, uśmiałam się!!!
No, nie kłamię! Teraz też znowu były, niedawno, ale nie miałam budżetu A jak je kupowałam to nawet na etykietę nie patrzyłam wtedy Dopiero jak się tu znalazłam i doczytałam że rh mają odmiany to kuknelam na karteczkę którą przy nich zostawiłam na szczęście
BusyBee 22:30, 06 maj 2015

kosolka napisał(a)

O matko, uśmiałam się!!!
No, nie kłamię! Teraz też znowu były, niedawno, ale nie miałam budżetu A jak je kupowałam to nawet na etykietę nie patrzyłam wtedy Dopiero jak się tu znalazłam i doczytałam że rh mają odmiany to kuknelam na karteczkę którą przy nich zostawiłam na szczęście

CW to super rodek....bo nie ma focha i nie przemarza nawet u mnie Muszę w wolnej chwili się dokształcić, coby inne takie siłaczki zakupić- tym razem najchętniej pink- dla towarzystwa dla white CW

Wprawdzie jeszcze 2 inne mam, ale nie trzymają standardów

Edit: Jakbyś jeszcze coś takiego widziała w B to daj znać
kosolka 22:35, 06 maj 2015

Tak jest!
rozark 10:44, 07 maj 2015

nasz ładne odmiany tulipków , miło popatrzeć
marta_d 10:49, 07 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Dołączam się hehe
Tess 10:53, 07 maj 2015

kosolka napisał(a)
Stały bywalec Co roku łazi i nic nie przyniósł Mam nadzieję ze i w tym nie przyniesie

Taka duża i nadal wierzy, że bociany dzieci przynoszą???
Monic 12:53, 07 maj 2015

Ależ u Ciebie wszystko wypędzone - jestem jakieś dwa tygodnie, nooo może tydzień na tyłach za Tobą - wszystko masz już takie bujne, piękne!
Pozdrawiam serdecznie
beata_kulesza 16:37, 07 maj 2015

Strasznie mi się podoba ta Twoja kocimiętka jest cudowna kupowałaś sadzonki ?