Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:29, 30 wrz 2014

Do góry
Luki napisał(a)
Aniu i widzisz jak to wyprawa w odpowiednie miejsce jest w stanie zmienić spojrzenie na ogród no mogę tylko powiedzieć nareszcie

No i super było się znowu zobaczyć i prywate zostawiam

Ja już zacieram łapki na lipiec

Prywata mi sie podoba .. plis na prywatnego emila w dobrej jakości
Pierwsze skojarzenie, że jesteśmy podobni jak rodzina

Focia bylinówki..

Ogrodnik Mimo Woli cd 16:25, 30 wrz 2014

Do góry
elzbieta_g napisał(a)

piękna kępa, a ja widzę, że ktoś tam za nią rybki łowi

Kolacja wigilijna na 100 osób jeszcze nie nadeszła... wiec dokarmia i rozpacz, ze zimno i jeść nie chcą
No to bez rybaka focia..

Katalpa pięknie uformowana... widziałam.. i aż głupio jakby miała teraz się nei przyjąć.. bo tak to mi rybka jak padnie
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:23, 30 wrz 2014

Do góry
beata_kulesza napisał(a)
Aniu dziękuję za zaproszenie na zlot jednak dla mnie to za daleko. Jednak do ogrodu będę zaglądać. Zdecydowanie bliżej

Zlot jak będzie to za kilka lat... wiec nie ma pospiechu
Na razie zapraszam na wątek.. i sorki, że do Cię nie zaglądam, ale muszę iść powalczyć łopatą..

I focia.. prawie Wojsławice ... ale nie da się mieć Wojsławic, bo to za dużo do ogarnięcia.. samo koszenie.. masakra.. traktor i jedna osoba od rana do nocy
Przed chwila jednego rozchodnika wyciepałam i posadziłam zawilca od Finki Ale te z foto zostały
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:20, 30 wrz 2014

Do góry
Madziarzeszow napisał(a)
Aniu jeszcze raz dziękuję za podróż , krótko , bo wiem jak nie lubisz ble ble ble

Może być krótko, może być długo..byle coś było.
Od razu prostuję te "ble, ble, ble".... nie lubię jak zaglądam na wątek, a tam nic się nie dzieje tylko same ble, ble, ble.. i tak przez 10 stron. Rozumiem uśmiechy, bo je sama często zostawiam jako zakładkę, że do tego miejsca doszłam i jestem na bieżąco lub by pokazać, że byłam, oglądałam... było coś co mnie zaciekawiło. Nie mam nic do wpisów nawet "macham" i "odpozdrawiam"..... bo to taki uśmiech... ale jak to jest przez tydzień i nic więcej... pomiędzy zakładkami które goście zostawiają.. to jest "ble, ble, ble". Ale ja po prostu na takie wątki nie zaglądam.... i mi rybka, że ktoś tak spędza czas..to nie mój czas Ani nic ciekawego do poczytania, ani nic do obejrzenia, ani fajnych tekstów (jak u Konstancji, Gierczusi, tu jak zaglądam to by się pośmiać i poczytać)
Jak można to nawet spalony garnek.. daje się czytać na wątku.. do tej pory się śmieje z komentarzy I było merytorycznie A corega i tak kupie, bo garnki często przypalam
I focia by nie było ble ble ble... chociaż jak setny raz wstawiam to samo, to mam wrażenie, że to też ble, ble, ble
Do raju daleko - u Ewy 16:16, 30 wrz 2014

Do góry
Zdjęcia z ulic Barcelony.
Roślinność zachwycała mnie na każdym kroku

Kosolkowa Pasja 16:16, 30 wrz 2014

Do góry
Foto liliowców z rozchodnikami.. z Wojsławic

Nie jesteś zasmarkana tylko POCIĄGAJĄCA
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 16:04, 30 wrz 2014

Do góry
I jeszcze NN szaleje od czerwca

niestety, juz tak pieknie sie nie przebarwia jak Y&M
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:03, 30 wrz 2014

Do góry
Kasiek napisał(a)
A co tam celullit i kurze lapki ...jak i tak jestesmy fajne babki

Photoshop czyni cuda Na zewnątrz oczywiście, a środek się nie zmienia... z wyjątkiem podrobów.

Teraz świat jest piękny bo pogoda letnia .. jak ja to lubię
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 16:00, 30 wrz 2014

Do góry
Kilka dni a You&me czerwienić się zaczyna

Choć nowe kiście cały czas otwiera
Mój kawałek planety 15:54, 30 wrz 2014

Do góry
Kasiu, chciałaś trawę - wyszukałam miejsce z największą ilością mikrokoniczyny

a tu dla zobrazowania wielkości tejże - wybrałam największy egzemplarz

Normalnie niemal wszystkie są wielkości tej ze zdjęcia pojedynczego listeczka
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:51, 30 wrz 2014

Do góry
Milka napisał(a)

Ireno, co to za trawa za astrami i przed astrami? Jak wysokie są te astry? Znasz ich nazwę?

Masz chyba wszystkie odmiany rozplenic - piórkówek. Która wg Ciebie jest najlepsza i naj-, naj-?
Moja działka. 15:40, 30 wrz 2014

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)
I parę fotków z wczoraj

Bogusiu fajne te twoje fotki a ta żółta co to za pieknośc
A pytałas mnie chwile wcześniej o trawę u mnie to juz wiem jest to miskant olbrzymi
Pozdrowienia zostawiam
Zapach ziemi 15:15, 30 wrz 2014

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)
Jesień , ale jeszcze róże ...

Piekne te Twoje róże, Rapsodhy masz w sloncu? Moja juz trzeci miesiac czeka w donicy na posadzenie, ale jak u Ciebie w sloncu daje rade to tez ja chyba tak posadze. Pozdrawiam
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 15:04, 30 wrz 2014

Do góry
Anitko, to mój ML, ma 1,7m po 2 latach
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:21, 30 wrz 2014

Do góry
Agania napisał(a)
Cieszę się z naszego wspólnego wyjazdu jak dziecko, nieśmiało wspomnę, że liczę na następne

Na pamiątkę

Mam jeszcze takie ujęcie

Jesteś nie oceniony na ogrodowisku, piękne zdjęcia robisz, ale z takiej perspektywy to ja jeszcze nie próbowałam focić

Agata, Ty jeszcze nie widziałaś moich wygibasow przy robieniu zdjęć, czasem kladlem się pod rośliną bo zdjęcie wyszło ładne Ja też liczę na następne spotkania
Ogród przy lesie początek 2012/2013 14:18, 30 wrz 2014

Do góry
07_Rene napisał(a)

O matko! Czym Ty karmisz te tuje, że tak rosną Super efekt w ekspersowym czasie.
Czytam, że ręka skontuzjowana- niedobrze, oj niedobrze

Reniu ,no właśnie niczym ,raz tylko je zasiliłam ,z biedronki ,ale to w pierwszym roku po posadzeniu ,nawet nie wiesz jakie były małe jak je sadziliśmy ,zaraz wstawię fote ,październik 2009 .

Liliowo i kolorowo:) 14:17, 30 wrz 2014

Do góry
Liliowo i kolorowo:) 14:12, 30 wrz 2014

Do góry
Tu ma być ogród :) 14:07, 30 wrz 2014

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Oj nikt tu do mnie nie zagląda, pisze chyba sama ze sobą, ale zapraszam bo potrzebuję jakiejś sugestii, czy robię dobrze czy źle

Proszę o opinię i porady

I jeszcze zdjęcie zrobione ze schodów wejściowych do domu, po dwóch stronach chodnika od bramki posadziłam berberysy Admiration.

Zaglądamy, zaglądamy , tylko, że nie zawsze coś piszemy

Fajnie to wygląda i jak ktoś już pisał , przydalaby się symetria lub lustrzane odbicie z drugiej strony ścieżki .
Żurawki chyba ciut za ciasno posadzone. Pewnie za rok będziesz musiała rozsadzać. Ja sadziłam wiosną co 35 cm , jesienią były tak zciśnięte , że musiałam im zrobić luzy.
Ogród przy lesie początek 2012/2013 14:02, 30 wrz 2014

Do góry
renatamama3 napisał(a)
Kwiecień 2013 ,wrzesień 2014

O matko! Czym Ty karmisz te tuje, że tak rosną Super efekt w ekspersowym czasie.
Czytam, że ręka skontuzjowana- niedobrze, oj niedobrze
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies