Iwonko, właśnie zastanawiam się nad tym dzbanem, bo tam wylewa się macierzanka o fioletowych kwiatkach......a ta rabata będzie bardziej w tonacji czerwono żółtej....
Iwonko
Może mam gdzieś zdjęcie? poszukam zaraz a jesli nie znajdę to jutro wkleję zdjęcie Kiedy? - w październiku, cięłam wiosną, zmierzę jutro ale chyba co 40/45cm
A mi sie jednak bardziej widzi ławka po lewo ... boję się tej ławki na środku ... wolałabym ją gdzieś w zaciszu ... ja mam trochę wczorajszych szkiców ... zwłaszcza jeden mi się podoba
PS Mam rozumieć, ze wszędzie powinny być faliste rabaty?
Dla mnie lepiej bez koła na środku)))) Właśnie ścieżka nie powinna oddzielać tych dwóch trawników ... o to właśnie chodzi ... tylko że od strony tarasu i tak ciągle będzie widać tą ścieżkę ... ale ta wersja jest fajna
Sylwuś, mam nadzieję, se je pokażesz.
Dziś rano leżałam sobie i na dzień dobry oglądałam rysunki zrobione przez ciebie dla mnie na trójkątną rabatę. Doszłam do wniosku, se dojrzewam do tych inspiracji.
Piękne jest to, co tworzysz. Zaproponowapaw mi kalinę na pniu.
Zaprosipabym jq do ogrodu
Gdy wybrałam się do lekarza ortopedy z nieustająco bolącym kręgoslupem, ten ledwo spojrzał na mnie i powiedział, że w tym wieku każdego boli kręgosłup. Konował jeden. Poszłam do mojej internistki, to mnie tak przemaglowała badaniami, że wyszło, że przypadek operacyjny i nic a nic z wiekiem to nie ma nic wspólnego. Na wszelki wypadek głęboko schowałam wyniki badań i udaję, że nie ma problema. Przecież wiem, że samo się nie naprawi, a kto za mnie ogród urządzi???