Znalazłam fotkę ginala z tego sezonu i nawet z maja, taki jest obecnie, tak sobie myślę, ze ten grad dwa lata temu też mu ze wzrostem nie pomógł bo go mocno pokiereszowało wtedy.
Syberyjski pełny? To chyba wolę te klasyczne. On dodatkowo jest wyjątkowo niski, może to kwestia młodego wieku i ciągłych przesadzanek?
Odrobina spamu
Chciałam jakieś sensowne zdjecie zrobić całego krzewu, ale poszczególne "witki" latają na wszystkie strony. Pozostaje widok fragmentaryczny. Prawda, że śliczna jest?
Stara różanka też we fragmentach
i w całości
Mało wody. U mnie to samo. Podlewałam 2 kępy syberyjskich i te będą ładne. Za chwilę rozkwitną. Natomiast inne, nasze polskie żółte też, mają malo kwiatów i mniejsze niż w inne lata.
Hej
Moim skromnym zdaniem potrzebne tu jakieś mniejsze drzewo np. jabłonka ozdobna, większy krzew typu świdośliwa. Coś w ten deseń.
Masz dużą przestrzeń bez drzew. Przez to brakuje trzeciego wymiaru.
Tak wyglądają u mnie płyty te po 3 w komplecie, są też w sprzedaży bez melanżu. Dlaczego nie zrobili w największym rozmiarze do oddzelnego zakupu nie mam pojęcia.
A to moja praca z tamtego roku, teraz podlewam nawozuje strzygę i kore rozkładam i wyrywam zielicho.
Oczywiście Romek jeździ ze mną
Po lewo i po prawo mam kwitnące rodki