Jak piszesz, że Poulsena to może Ghita Renaissance? bukieciki ładne róż w pierwszym roku nie nawozimy bo jak je sadzisz to dajesz im wszystko czego im potrzeba pozdrówka
tu napakowałam mnóstwo tulipanów, żonkili, nowych traw i inności, róże już mi nie kwitną, pora je jakoś doczepić do siatki, bo długaśne strasznie i mam stale porozrywane kurtki..
Irenko dobrze myślisz z tym przypinaniem róż, wiesz że pnące najlepiej jak rosną w poziomie, wtedy obficie kwitną.
Reszta fotek rozmazana no trudno.
Fajna pogoda. Na giełdzie zamiast ryb i zwierzątek, sprzedają wieńce na groby i znicze dzieciaki mega rozczarowane
Kupiliśmy za to dynie i wycinaliśmy buźki, lampiony gotowe
Dziękuję Aniu za troskę, klony posadzone dawno, cebule przede mną, i jak tu eMa zaciągnąć do sadzenia cebul
muszę mu pokazać najpierw jak lata
nigdy tak nie patrzyłam na ogród...to coś nowego.....pokażę mu te foty jak posadzimy cebule.......taki fortelik przygotowałam, ale tak na niby, bardziej dla zabawy....... sama posadzę
Dzień dobry.
Wprasza się właścicielka małego przydomowego ogródka. Od dłuższego czasu podczytuję forum. Impulsem do rejestracji, był odcinek Mai w ogrodzie.
Oczarował mnie klimat tych zdjęć, coś fantastycznie mrocznego i tajemniczego. Pięknie !
U ciebie widzę wierzba zgubiła już wszystkie liście, moje cały czas zielone, robią za kryjówkę sikorom i wróblom