Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z widokiem na jezioro

Ogród z widokiem na jezioro

ewsyg 22:03, 06 gru 2014

Jolu, ja też mam wnuczka. Ten Twój śliczniusi

Ha, ha, nie tylko bodziszki nas łączą
yolka 22:09, 06 gru 2014

ewsyg napisał(a)
Jolu, ja też mam wnuczka. Ten Twój śliczniusi

Ha, ha, nie tylko bodziszki nas łączą

Buziak dla wnuczka, Moje mozesz zobaczyć na 185
yolka 22:16, 06 gru 2014

Idę spać. Dobrej nocy wszystkim
Dorota123 22:57, 06 gru 2014

Nie był u Ciebie Mikołaj ???, może i dobrze, ja w ubiegłym roku prosiłam Mikołaja o gruby portfel i szczupłą talię, a on wszystko pomieszał i było odwrotnie. Czekałam do lipca na tą szczupłą talię o grubym portfelu nawet zapomniałam.... i co ??? od lipca przeszłam na dietę. Bez łachy Mikołaju, sama schudłam W tym roku nie prosiłam Mikołaja o nic, dobrze, że chociaż rózgi nie dostałam.

No to nieźle Cie załatwił z tą talią, Mnie gdyby podarował szupłą talię to nawet gruby portfel gotowa jestem sobie odpuścić - talia to talia, a co w portfelu to nie widać. Powiedz jak to zrobiłaś, że schudłaś? Że trzeba koryto odstawić to wiem, ale może jakiś cud bez odstawiania koryta? Zaznaczam, że roweru nie mam, zadnego, pokojowego też

Cudów nie ma , jak nie burczy w brzuchu i pot nie leje się po tyłku od ćwiczeń to i efektu nie będzie. Przez 5 tygodni chodziłam głodna, ale się nie głodziłam. 5 posiłków dziennie nie przekraczających 300kcal, zaznaczam że 1 kromka chleba to już 120 + plasterek szynki i mamy komplet. Przerwy między posiłkami 3 godziny, wyrzucamy cukier, słodycze, tłuste potrawy i pocimy się robiąc 100 brzuszków oprócz innych ćwiczeń. Zdeterminowana???, czy już rezygnujesz ??? Z zaplanowanych 8 kg zrzuciłam 6 rok się kończy, a ja nie wykonałam normy.
Wnuczek w walizce świetny, mój ma dopiero pół roczku.
yolka 12:40, 07 gru 2014

Dorota123 napisał(a)
Nie był u Ciebie Mikołaj ???, może i dobrze, ja w ubiegłym roku prosiłam Mikołaja o gruby portfel i szczupłą talię, a on wszystko pomieszał i było odwrotnie. Czekałam do lipca na tą szczupłą talię o grubym portfelu nawet zapomniałam.... i co ??? od lipca przeszłam na dietę. Bez łachy Mikołaju, sama schudłam W tym roku nie prosiłam Mikołaja o nic, dobrze, że chociaż rózgi nie dostałam.

No to nieźle Cie załatwił z tą talią, Mnie gdyby podarował szupłą talię to nawet gruby portfel gotowa jestem sobie odpuścić - talia to talia, a co w portfelu to nie widać. Powiedz jak to zrobiłaś, że schudłaś? Że trzeba koryto odstawić to wiem, ale może jakiś cud bez odstawiania koryta? Zaznaczam, że roweru nie mam, zadnego, pokojowego też

Cudów nie ma , jak nie burczy w brzuchu i pot nie leje się po tyłku od ćwiczeń to i efektu nie będzie. Przez 5 tygodni chodziłam głodna, ale się nie głodziłam. 5 posiłków dziennie nie przekraczających 300kcal, zaznaczam że 1 kromka chleba to już 120 + plasterek szynki i mamy komplet. Przerwy między posiłkami 3 godziny, wyrzucamy cukier, słodycze, tłuste potrawy i pocimy się robiąc 100 brzuszków oprócz innych ćwiczeń. Zdeterminowana???, czy już rezygnujesz ??? Z zaplanowanych 8 kg zrzuciłam 6 rok się kończy, a ja nie wykonałam normy.
Wnuczek w walizce świetny, mój ma dopiero pół roczku.

Dorotka, parę lat wstecz, udało mi się zrzucić 8 kilo w 6 tygodni. Bez głodówek i ćwiczeń. Na śniadanie i obiad normalne ilości, podwieczorek nawet coś słodkiego lub owoc, po tym 8km marszu (nie spaceru) i na kolację 1-2 grapefruity. Samopoczucie super, ale cóż nie chce sie chodzić.... Pozdrawiam
yolka 13:05, 07 gru 2014

Wczorajszego dnia nie udało mi się zmarnować

Niedokończony wianek, w środku na podstawce będzie swieczka i jednokolorowe małe bombki, malutkie szyszeczki pomaluje sprayem na biało

Hortensje w stroikach będą białe albo czerwone, Stroik z gałązek brzozowych do wymyślenia, oczekuje propozycji, będę wdzięczna
eda 13:43, 07 gru 2014

Super ale twórczo Ślicznie chyba białe a łodygi czerwone
Viola 14:34, 07 gru 2014

Jolu, wnuczek w walizce ha, ha, świetne ujęcie. Mały spryciarz widzę i przystojny chłopak będzie, na oczy każdą koleżankę zbajeruje
Ivvvona 16:04, 07 gru 2014

Wiankowanie się zaczęło na dobre, a ja mam lenia. Przyjdę zobaczyć efekt końcowy, może i ja się zmobilizuję
renatamama3 19:48, 07 gru 2014

Joluś .mówisz ,że czasu brak ,a tu ozdoby w toku ,tez planuje ,że parapety będą z choiny i czerwonych gałęzi derenia i hortensji .pozdrawiam