Pozazdrościć pomysłów nieźle to wygląda. Brzoza papierowa to mój typ, ale ja w tym kręgu posadziłabym ze trzy
Kasiu, kiedy jest mi smutno, zdecydowanie szukam innej muzyki ale rozumiem, że w Twoim przypadku sonata sprawdza się jak należy
Donice robione na zamówienie bo te w supermarketach to jakiś szajs Wykonane z twardego jesionu, zaimpregnowane i wyłożone folią Nie są ocieplone styropianem bo w zamysle pierwotnym miały tylko służyć jednorocznym W tamtym roku na jesień posadziłem w nich tulipany na głębokości 30 cm Całą zimę stały na zewnątrz niczym nie zabezpieczone Na wiosnę tak się prezentowały
Byłam dzisiaj na ogrodzie i trochę kombinowałam. Przestawiałam i sama nie wiem który wariant lepszy.
Pierwsza wersja jest taka ,że rozplenice po łuku do świerka z tym ,że po prawej stronie musiała by być jeszcze chyba czwarta rozplenica. Co ewentualnie do tego żeby na wiosnę po ścięciu traw nie było łyso?
Jest jeszcze druga opcja bardziej z przodu, trochę za bardzo się zlewa z tymi tujami "golden tufet". Bardzo proszę o jakieś sugestie bo chodzę z tymi trawami po całym ogrodzie i nic nie wymyślę
Z góry bardzo dziękuję
Dziękuję wszystkim, którzy w tym smutnym dniu mieli czas, żeby do mnie zajrzeć.
Nasz czas na ziemi trwa chwilę,mijamy bezpowrotnie,i tyle nas ile zostawimy po sobie życzliwych wspomnień. Czasami ciut więcej. I o to chodzi by zostawić po sobie tę ociupinkę.
Kocham Was.