Witam. Ogród piękny u Ciebie. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego ale ciekawie u Ciebie i jeśli pozwolisz będę zaglądał i uczył się od fachowca. Pozdrawiam z Beskidów.
Witaj. Ogród masz super. Ten bonsai brak słów. Kolory zachwycają. Zaznaczam wąteik i będę wpadał na wizyty. Pozdrowienia z Beskidów drugiego krańca Polski
kwitnie jeszcze pelno ale nic bym nie zrobiła w ogrodzie tylko fotki, a wsadzałam dzisiaj cebule liii Józefek, przesadziłam 3 hosty, 4 bodziszki, wykopałam kilka liliowców na inne miejsce i tak wykopuję i przenoszę, a właściwie to cały ogród by trzeba było przesadzić
Przemku, wpadłam, nadgoniłam i nie ukrywam liczyłam na foty z wrzosami , tymi dzisiaj kupionymi.
Pozwól, że teraz pogratuluję Ci już 200-stki bo przegapię
Miłych i słonecznych chwil
Wczoraj w nocy kupilam 2 a potem sie okazało, że jeszcze jest jedna na sklepie więc 3 a sa to mchowa Scarlet Moss, Cinco de Mayo i Bright as a Button / Eyes on Me / CHEWsumsigns, przyjdą zapewne juz po niedzieli, możecie sobie wylogowywać, żeby zobaczyć
I inne kwiatki
Kasiu, fajny prysznic
Ja mam tynkowane słupki ogrodzenia. Wytrzymują tyle, co tynk na domu
Tak to wyglądało w 2004 roku. Nawet się zdziwiłam, że to już tyle lat. Tynk się trzyma dobrze, tylko się trochę zabrudził. Muszę się popytać, czym odmalować, bo zachciało nam się "baranka" ")
Teraz z przodu mamy metalowy płot. Do tego drewnianego mam sentyment. Fajny był, tylko za modą pobiegliśmy (niepotrzebnie)
Dzisiejsze fotki
Papa Meilland dzisiaj a jak pięknie pachnie
a tak wyglądał wczoraj
dzisiaj w końcu zareklamowałam Pilgrima bo czyż to jest ta róża ? w żadnym wypadku
NN a może ktoś rozpozna, krzaczasta, rośnie do nawet 2 m, zima przymarzła, ale odbiła
Sweet Revelation też ślicznie pachnie
Briosa
PopcarolTo znowu ja Bardzo podoba mi się ten pomysł z hortensjami, ale jest malutki problem Ja nie dam rady ich wkopać, bo tam są sporawe korzenie
Te krzewy mają już sporo lat. I co teraz?
Ech ....jacy wy jesteście kochani ...szkoda że nie widzicie jak się śmieje do was.
AGNIESZKA ..... masz racje można się smutkować tylko przez 5 min. to dozwolone .
wyobraź sobie że chciałam sobie na głowie kolor zmienić na poprawę humoru .....i co ?....fryzjerka sama się tego efektu nie spodziewała ...żebyś ty mnie widziała w tej marchewce na głowie ....
KONDZIO ---zmiany zawsze są trudne ...wiem
coś wam pokaże ..może mnie nie zabije ...zwózka drewna na ognisko w lasie -Ola w akcji ...