Mam taką nadzieję
W dalszym ciągu nie poddaję się. Wczoraj podlałam 50 litrami roztworu W roślinie zamiast soków buszują tylko zwiazki chemiczne
Brązowe porażone igły opadły to niby wygląda lepiej ale tak naprawdę na pniu mszyca w dalszym ciągu jest
Za dwa tygodnie znowu powtórka z rozrywki
Dziewczyny idzie jesień. Mam na to niezbite dowody. Tego przebarwiającego się klona zobaczyłam z daleka.
I rośliny wodne, wprawdzie nie w oczku wodnym, ale w jeziorze.
Fakt, wciąż nam brakuje czasu. Ja noce zarywam, aby cokolwiek w znajomych wątkach obejrzeć A w ogrodach coraz więcej prac i pogodę trzeba wykorzystać A do tego, jak się ma pod opieką wnuki...
Śniedek Saundersa dola Ciebie
Mariolko pięknie i romantycznie
owoce derenia wyglądają apetycznie, na pewno konfiturka i naleweczka wyjdą smaczniusie
ja wczoraj rozlewałam do butelek nalewkę z pigwowca, uroczyste smakowanie było jak gosciłam Małgochę i Epodlas
Basiu piękna gaura u mnie wymarza, robiłam kilka podchodow i mi ginęła, chociaż ją zabezpieczałam zgodnie z zaleceniem Ani Monte... i w tym roku definitywnie z niej zrezygnowałam
Doniu znalazłam zdjęcia ładna ta tojeść Autum Snow tam kupowałaś? czekoladki mam dwie przy różach ale nie wim czy nie przesadzę, ale nie wiem jeszcze gdzie
Jagódko - kwiatki od Ciebie - zobacz jak podrosły. Tylko nie pamiętam jak się nazwywają - wiem, że są piękne i mają białe delikatne kwiatki i u Ciebie rosną przy oczku
inna różyczka