Wolę zobaczyć i ostatnio najczęściej na giełdzie, ale w przypadku kwitnących jak jest kwiat.
Bo kupujesz biały, a wyrasta czerwony.
W internecie ostatnio kupowałam róże i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Sprzedawca polecany przez Anię Monte więc wszystko było na najwyższym poziomie i na pewno tam wrócę bo bardzo mi odpowiada oferta.
Floksy białe już znalazłam tylko czekam na rozpoczęcie sezonu.
Aneczko biorę floksy, biorę! Zakwitną, zbiorę nasiona i będę mnożyć Mam nadzieje, że to moje sianie da efekty i będę się mogła również dzielić roslinami!
Gosiu nabrałaś rozmachu floksy szybciej kwitną jak są pozyskane z karpy, ale jak lubisz bawić się w sianie, to też dobry sposób ja bym wolała gotowe sadzonki, bo sianie mi nie zawsze wychodzi
Ania Ty masz tyle tego kwiecia, że mnie się w głowie kołuje Te floksy - marzenie!
Dzisiaj się naoglądałam w Domo o sianiu i będę siała na potęgę - wszystko! (w sensie byliny)
Danusiu ogrom zajęć chyba nam wszystkim daje się we znaki, ale trzeba jakoś sobie ułożyć i podzielić czas, raz tu, a raz tam
Fotki wklejam przez program picasa3 i tam mogę robić takie różne zestawienia fotek to pędź już z tą psiną bo ci nie da spokoju
Witaj Aniu ja również przyszłam się przywitać.Komputer mi żle działa muszę go poddać defragmentacji aby przyśpieszyć diabełka bo strasznie przymula Piękne te floksy no i oczywiście malwy Ja je bardzo lubię a te pełne wyglądają jak peonie ,masz pełne?W jaki sposób wklejasz tak fajnie zdjęcia?Cynie proponowała mi sąsiadka ze wsi ale podziękowałam grzecznie widzę jednak że białe są bardzo ładne Lecę z psinką bo cały czas pogryza mi stopy hi.Ściskam Aniu W przyszłym tygodniu znajdę więcej czasu bo nie wiem gdzie mam ręce włożyć tyle mam zajęć ostatnio Buziaki też przesyłam
Kasiu, ja swoich nie dzielę, może dlatego dochowałam się takiej kępy. Popatrzę wiosną, jak będzie jakaś sadzonka na boczku to masz jak w banku Czasami od korzonków gdzieś wyrośnie jakiś młody, w ten sposób dochowałam się trzech kęp.