każdy może pomarudzić ja chyba jestem rekordzistą hi hi hi trzymam kciuki za sprawy firmowe ja powiem że tak samo nie miałem okazji posiedzieć w ogrodzie tak sobie dopiero wszedłem do domu z ogrodu od rana i tak co drugi dzień zap...m ale to uwielbiam to fajnie tak przyjść do domu zajechany z ogrodu ale czasami jest to za dużo ja nie umiem przestać i czasami się zniechęcam dobrze że tak zrobiłaś bo nie warto robić coś na siłę i się zrazić a nas wcale nie zanudzasz swoimi zdjęciami lubię oglądać zdjęcia wychodzących roślin zmian wkładaj zdjęcia ja nie zawsze zostawiam ślad po sobie ale jestem w miarę regularnie u ciebie i się ciesze twoimi sukcesami radościami a czasem smutkami od tego tu jesteśmy żeby sobie pomagać i nakręcać motywować do pracy
Dziękuję Ci bardzo Konrad za gratki i kwiatki ale najbardziej za to co napisałeś powyżej Czasem człowiek potrzebuje takich słów które mu przypomną że wszystko ma sens, a czasami trzeba sobie odpuścić i posiedzieć Cieszę się że lubisz oglądać zdjęcia - ja też uwielbiam - i coraz bardziej lubię je tym moim roślinkom robić Fajnie, że do mnie zaglądasz. No i w ogóle fajnie że jesteś i że jest całe Ogrodowisko Podniosłeś mnie na duchu więc wielki buziol dla Ciebie
Dzieki Reniu Trawa jest pięknie zielona i rośnie jak szalona - a wraz z nią chwaściska które w niej siedzą Na szczęście ja nie jestem na nie uczulona to mój M strasznie je przeżywa i co chwilę tępi ze skutkiem niestety marnym, bo mamy ich strasznie dużo
Floksy mam tylko te różowe - za to niemal chyba w każdym miejscu Muszę je trochę okiełznać i mam już u mojej mamusi zamówione białe jak jej przekwitną i będzie przycinac