Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 19:06, 28 paź 2016

Do góry
Pluszakowa - nie móm mi, że jeszcze nie zauważyłaś aureoli nad moją głową? Zresztą niegrzeczne dzieci dostają to co chcą

Renia - no tak mi połechtałaś moją próżność, że unoszę się nad ziemią

Kamila - wyślę je pewnie teraz, w środę w sensie

Kasia - a ja za nim jakoś nie bałdzo przepadam... Niektóre piosenki ma fajne, ale to nie mój typ muzyczny A imprezy bez Enrique sobie nie wyobrażam Ale bardziej żałuję, że nie pojechałem na Il Divo bodajże w zeszłym roku jak byli w Krakowie... Ci to mają powera

Jola - taka baterię do telefonu kupiłem, że 6 godzin ładuje... No i za późno tego smsa... A Wam by się też nic nie stało jakbyście przeszły na drugą stronę ulicy i zapukały do drzwi!

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 19:01, 28 paź 2016

Do góry
Tulucy bukszpany i trawy będą zawsze, ale reszta kto wie? Natomiast bukszoany nie moga byc dotykane orzez jakiekolwiek inne rosliny, czy trawy, hosty ,hortensje czy roze od razu w kulkach robia się dziury. Dlatego myśle o wymianie bukszpanów pod incrediball na rozplenice hammeln. Tak jak to jest u Jagody.

Nicole bukszpany za ich wyglad w srodku zimy i wczesna wiosna będ zawsze, chyba ze je zaraz trafi!

Margaret ja jesien szukam u siebie w ogrodzie co weekend i powiem ci ,z e wkoło zdecyowanie więcej niz u mńie. Nie wim z czego to wynika, pewnie z mokrego podłoża i mocno nasłonecznionego ogrodu

Kasja szkoda tylko,z e tych donic na codzień nie ogladam. Ciesza tylko te, ktore przy drzwiach wejściowych stoją i widze je w świetle lamp

Pszczelarnia - jak to żołądek w nocy wola jesc?

Jolanka ja tez moge nawet leżec, byleby budzik nie dzownił w srodku nocy

Jamroczek - to ambrowce slender shilouette , widac dwa bo trzeci zamierał i musiałam go urąbać. Wiosna trzeba kupic nowy egzemplarz

Bogdziu ja tez lubie zmiane czasu, ktora odpowiada mojemu naturalnemu rytmowi życiowemu

Anima ja jutro wsadze do doniczki, dasz rade odbrać w poniedziałek?

Nawigatorka a jak ciemno to nie chcą spać jeszcze o poranku? bo mojej nie mogłam nigdy dobudzić zimą

Iwonka - wiekszośc ludzi nie lubi zmian, ja uwielbiam

Basikullum - ferie? Kartoffelnferien ? Zazdroszczę!

Sebek - niestey dodatkowej godziny nie będzie...

Anda - lece objrzeć

Magda 70 - pokazałas foty ! Bo ja tęsknie za Twoim ogrodem!

Ogród nowoczesny w pradolinie Warty 15:42, 28 paź 2016

Do góry
Witaj Sebku, fakt, ogród w pierwotnej wersji to porażka, ale już są fragmenty, które zostały zorganizowane ogrodowiskowo Słowa Kindzi mam w głowie, gdy mnie nosi i zaczynam skakać z rabaty na rabatę Roślinki w większości są malutkie (zebrinusy, hakone, imperata), będę fotografować, porównywać, już od następnej wiosny

[/i]

Sebek napisał(a)
No cześć! Przyszedłem tropem wpisu u mnie i wiesz co? Nad bryła domu rozwodzić się nie będę, ale zostawię zachwyt nad tym jak świetnie została ona wpuszczona w krajobraz
Ogród? No ja bym się pod tym nie podpisał jako firma - na szczęście masz forum I cala zimę na przemyślenia Ważne słowa napisała Kindzia i zgodzę się z nią całkowicie - metr po metrze realizuj ogród, a nawet nie zorientujesz się kiedy Ci tych metrów braknie
Coś jeszcze, coś więcej... 15:33, 28 paź 2016

Do góry
Sebek cos Ty sie wczoraj tak ukrywał przed nami.? Hm ?

,)
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:32, 28 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Dokładnie o nie Doszedłem do wniosku, że zamiast kupować kolejne rośliny do ogrodu, a wywalac poprzednie, bo się mi znudziły - za równowartość kupie bilety tu i ówdzie A potem jak wracasz z jakiejś pustyni albo krainy kaktusów - Twój ogród jeszcze bardziej Ci się spodoba

Piękne podejście...ale to już trzeba mieć ogród na Twoim etapie Sebku
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:04, 28 paź 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

tylko co potwierdzasz? ... ale coś czuję, że chodzi o podróże

Dokładnie o nie Doszedłem do wniosku, że zamiast kupować kolejne rośliny do ogrodu, a wywalac poprzednie, bo się mi znudziły - za równowartość kupie bilety tu i ówdzie A potem jak wracasz z jakiejś pustyni albo krainy kaktusów - Twój ogród jeszcze bardziej Ci się spodoba
Coś jeszcze, coś więcej... 10:40, 28 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Kamila - nawet lepiej, mam srylion siewek pochowanych w rabatach Tylko z nimi jest ten problem, że mogą być białe albo różowe albo niskie fioletowe. Ukopie Ci je jak chcesz - a z tego co pamiętam chciałaś

chcę
a teraz czy lepiej na wiosnę?
jak tobie lepiej
Coś jeszcze, coś więcej... 10:34, 28 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

I o to mi Ania chodzi - właśnie o te analizy Zeby właśnie poznać swoje potrzeby i przestudiować wszystkie za i przeciw, by w efekcie końcowym podnieść sobie tą jakość życia

Ale się nam fajna dyskusja rozwinęła! O architekturze mogę trajkotać godzinami

Suma sumarum to może nie tyle o architekturze jest co o mądrym podejściu do życia Cieszę się bardzo,ze Ty jako przedstawiciel młodego pokolenia takowe masz A poza tym, i to się mocno sprawdza, w życiu osiągniesz tyle ile sobie założysz ... jesli tylko baaaaaardzo tego chcesz dlatego warto być ambitnym ... i właśnie takim ludziom się udaje zawziętym, z pomysłem i nie bojącym się ryzyka
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 09:36, 28 paź 2016

Do góry
Wieńce wyglądają świetnie, ale jeśli mam być szczery to takim bym nie podołał - zbyt koronkowa robota jak na moje nerwy Dlatego pozwól, że będę je tylko podziwiać z daleka, a nie kopiować
Kwitnące skarpy 09:33, 28 paź 2016

Do góry
Pazdzierzowy napisał(a)

Klon ginnala:

Nooo - to jest woow!
Coś jeszcze, coś więcej... 09:14, 28 paź 2016

Do góry
Basilikum napisał(a)

my tez chcemy poogladac, nie mow, ze do wigilii mamy czekac

Łap na chwile
Coś jeszcze, coś więcej... 09:02, 28 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Odpakowalem Musiałem sprawdzić, czy nie pomylony

my tez chcemy poogladac, nie mow, ze do wigilii mamy czekac
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 08:34, 28 paź 2016

Do góry
Zaorany trawnik widziałem - podoba mi się postrzeganie pozytywów
Coś jeszcze, coś więcej... 08:30, 28 paź 2016

Do góry
Kawa napisał(a)
Sebuś a ty nie masz czasem nasion orlika twojego różowego hę?

Kamila - nawet lepiej, mam srylion siewek pochowanych w rabatach Tylko z nimi jest ten problem, że mogą być białe albo różowe albo niskie fioletowe. Ukopie Ci je jak chcesz - a z tego co pamiętam chciałaś
Coś jeszcze, coś więcej... 08:27, 28 paź 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

bo my inny ustój mieliśmy ....... i w dobrym guście było miec cos zachodniego obcego bo lepsze bo ładniejsze ....bo cos tam)

do dziś tak jest wybieramy obce wyroby....niekiedy nawet nie znając co oferują rodzimi producenci.....lansuje się produkty importowane ..ignorując rodzime.

A to swoją drogą... Cześć rzeczy staram się kupować polskich, bo trzeba wspierać lokalsów, ale ja z tych co głównie na ceny patrzą
Coś jeszcze, coś więcej... 08:25, 28 paź 2016

Do góry
MariBere napisał(a)

W kominku czy na kanapie?

Na kanapie, na stole, w doniczkach
Coś jeszcze, coś więcej... 08:24, 28 paź 2016

Do góry
MariBere napisał(a)
Gdyby Warszawa miała MPZP to nie musiałabym budować na podstawie warunków zabudowy, w których ktoś sobie wymyślił, że dom nie może mieć więcej niż 8 metrów, bo taka jest średnia w okolicy...
Chyba lepiej mieć MPZP niż nie mieć.

Patrząc na to co się dzieje w Warszawie z własnością ziemi brak MPZP to pikuś...
Coś jeszcze, coś więcej... 08:23, 28 paź 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
tez widziałam te 10. ciekawe o którym będziemy gadać w 2017

Właśnie!
Coś jeszcze, coś więcej... 23:50, 27 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Widziałem Co prawda nie wiem jaki jest przewodni, bo 10 mi wyskoczyło - ale Flame właśnie dzisiaj już u mnie zagościł

W kominku czy na kanapie?
Coś jeszcze, coś więcej... 23:10, 27 paź 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Widziałem Co prawda nie wiem jaki jest przewodni, bo 10 mi wyskoczyło - ale Flame właśnie dzisiaj już u mnie zagościł
tez widziałam te 10. ciekawe o którym będziemy gadać w 2017
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies