Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Margarete 15:42, 28 paź 2016

Dyskusja wrze o architekturze i obocznościach - nie zabieram zdania bo mieszkam w segmencie i nie miałamwpływu na jego projekt, oczywiści poza wnętrzem które pomagali mi fachowcy zaprojektowac (układ ścian, okien w połaci dachowej, sufity, kolory, etc) ale poza tym sie nie znam. Z resztą tak jak pisałes ciasteczka od mamy zjedzone to ja tu długo siedziec nie bede i dyskutowac nie zamierzam...

wpadłam na chwilke żeby pochwalic cie tylko za jesienne fotki, kolorowo u ciebie i ten kontrast zółtych host do kulek i w ogóle kolorów jesieni do nieprzyzwoicie zielonego trawniczka to..mniam
Sebek 19:06, 28 paź 2016

Pluszakowa - nie móm mi, że jeszcze nie zauważyłaś aureoli nad moją głową? Zresztą niegrzeczne dzieci dostają to co chcą

Renia - no tak mi połechtałaś moją próżność, że unoszę się nad ziemią

Kamila - wyślę je pewnie teraz, w środę w sensie

Kasia - a ja za nim jakoś nie bałdzo przepadam... Niektóre piosenki ma fajne, ale to nie mój typ muzyczny A imprezy bez Enrique sobie nie wyobrażam Ale bardziej żałuję, że nie pojechałem na Il Divo bodajże w zeszłym roku jak byli w Krakowie... Ci to mają powera

Jola - taka baterię do telefonu kupiłem, że 6 godzin ładuje... No i za późno tego smsa... A Wam by się też nic nie stało jakbyście przeszły na drugą stronę ulicy i zapukały do drzwi!

Sebek 19:10, 28 paź 2016

Margarete napisał(a)
Dyskusja wrze o architekturze i obocznościach - nie zabieram zdania bo mieszkam w segmencie i nie miałamwpływu na jego projekt, oczywiści poza wnętrzem które pomagali mi fachowcy zaprojektowac (układ ścian, okien w połaci dachowej, sufity, kolory, etc) ale poza tym sie nie znam. Z resztą tak jak pisałes ciasteczka od mamy zjedzone to ja tu długo siedziec nie bede i dyskutowac nie zamierzam...

wpadłam na chwilke żeby pochwalic cie tylko za jesienne fotki, kolorowo u ciebie i ten kontrast zółtych host do kulek i w ogóle kolorów jesieni do nieprzyzwoicie zielonego trawniczka to..mniam

Fragment z ciasteczkami (a raczej ich brakiem ) strasznie mnie rozbawił Choć nie ma się z czego śmiać, ciastka to poważna sprawa

Trawnik mnie wreszcie zachwyca - nabrał koloru, dostaje teraz dużo wody, a przyrasta w zadowalającym dla mnie tempie - czyli prawie żadnym Dwa niepełne kosze tylko zebrałem po trzech tygodniach (czterech?) od ostatniego koszenia
Basilikum 20:37, 28 paź 2016

Sebek napisał(a)

Łap na chwile

w tamtej chwili to ja bylam w pracy i kleilam latarenki na sw. Marcina
Numer tez odwalalam a jak. Bylam w transie lepienia latarenke a tu przychodzi dziewczynka i mowi, ze Maria schpuckt (to jest wspolne okreslenie dla plucia i puszczania pawia, duchy tez to robia jak strasza) wiec ja do dziecka, zeby powiedzialo Marii, ze sie tak nie robii ze to nieladnie. Kolezanka posprzatala po Marii i zadzwonilismy do rodzicow.

A dzis kupilam skladniki na adwentowe ciasteczka mhhh
Kawa 21:46, 28 paź 2016

Super Sebek. Wyślę ci adres na priv
Kacha123 21:47, 28 paź 2016

Sebek napisał(a)

Jola - taka baterię do telefonu kupiłem, że 6 godzin ładuje... No i za późno tego smsa... A Wam by się też nic nie stało jakbyście przeszły na drugą stronę ulicy i zapukały do drzwi!

Jakbyśmy wiedziały do których, to byśmy zapukały!
Jak będziesz orliki rozdawał, to ja też się piszę, bardzo proszę.
blyxa 02:47, 29 paź 2016

Basilikum napisał(a)
ja kupilam jako pierwsza na O choinke a Ty masz jako pierwszy prezent

ja już zakupiłam pierwszą partię dekoracji świątecznych.
Sebek 09:03, 29 paź 2016

Basilikum napisał(a)

w tamtej chwili to ja bylam w pracy i kleilam latarenki na sw. Marcina
Numer tez odwalalam a jak. Bylam w transie lepienia latarenke a tu przychodzi dziewczynka i mowi, ze Maria schpuckt (to jest wspolne okreslenie dla plucia i puszczania pawia, duchy tez to robia jak strasza) wiec ja do dziecka, zeby powiedzialo Marii, ze sie tak nie robii ze to nieladnie. Kolezanka posprzatala po Marii i zadzwonilismy do rodzicow.

A dzis kupilam skladniki na adwentowe ciasteczka mhhh

Hahhaha, noooo - dobrze, że tak się to skończyło

Kurcze musze podszlifowac swój niemiecki Nie używam go i za chwilę nic nie będę pamiętać...
Sebek 09:03, 29 paź 2016

Kawa napisał(a)
Super Sebek. Wyślę ci adres na priv

Czekam
Sebek 09:04, 29 paź 2016

Kacha123 napisał(a)

Jakbyśmy wiedziały do których, to byśmy zapukały!
Jak będziesz orliki rozdawał, to ja też się piszę, bardzo proszę.

Jasne! Mamy do siebie niedaleko to jakoś je odbierzesz