Doniu,ja kilka razy przetrzymałam chryzantemy z gobu rodziców i mam je do dziś w ogrodzie,ale po przyniesieniu ścięłam i pierwszą zimę trzymałam razem z fuksjami i tak samo je traktowałam.W kwietniu do ziemi i jesienią pięknie kwitły.
Zauważyłąm,że teraz wstawiam więcej zdjęć jak w sezonie,a niby nie lubię jesieni.
O nie ! Jeszcze JA zaglądam regularnie ! Fakt , że nic nie piszę , bo jakoś nie mam , nic konkretnego do napisania, ale wizyty składam systematycznie i postępy w pracach podziwiam.
No więc, żeby nie było... napiszę w końcu : " Jest pięknie " !
W takim razie przysuń hortensje bliżej drzewa, żeby potem trawy ich nie pożarły. Reszta mi się podoba. Jutro koniecznie posadź Rh, żeby nie padły
Znawcą nie jestem, ale sobie tę rabatkę już umiem wyobrazić. I będzie ładnie. Mam małą tylko wątpliwość co do tych czterech hortensji, czy powinny tak mocno osaczyć śliwę. Może tylko z przodu? Szpalerem? gęsto obok siebie, możesz co 70 cm - tak sadziła Ana.
Ale ty musisz podjąć decyzję. Bo nie wiem, czy ta śliwa tak osaczona nie będzie ?
Zabierz z tyłu tą doniczkę i rozsuń ją z przodu.
Rano jestem w pracy - sama będziesz musiała zdecydować. Ja sobie podglądnę na telefonie.
ta pięknotka to CHARLES AUSTIN 'Ausfather'a a róże masz śliczne czym pryskasz? moje tak pięknie się trzymały a teraz plamistości dostajądużo masz kwiatów takich jak ja bardzo mnie to cieszy