Julka...ja też nie latałam po sklepach...cynk o roślinach w tych sklepach był na Ogrodowisku... więc trzeba być tu czasami na bierząco niestety...hahaha...ale jak nie zapomnę sama to dam Ci cynk...
Śpieszę i ja złożyć życzenia, wszelkich serdeczności, zdrowia i siły do realizacji wszystkich zamiarów. Samych dobrych ludzi wokół i radości. Pozdrawiam Haniu.
Imieninowe serdeczności ślę i życzę duło zdrowia i pomyślnego poukładania wszystkich spraw, abyś niczym się nie musiała martwić, a tylko zawsze się cieszyć.
Masażystę, to jeżeli dobrze pamiętam, Gierczusia miała do wypożyczenia
Nic się nie siłuję, jeszcze wczoraj przed wyjazdem zdążyłam ciachnąć trzmieliny i skarpetkę buksikową. Bardzo późno wróciliśmy...nie chciałam Cię po nocy niepokoić, a rozładował mi się telefon w Wiśle
Ale skoczków biegających wzdłuż Wisły widzieliśmy, ale mają oblepione reklamami dresy!!!
I tudalsz część w lewo Tu widać czy te róże na wiosnę trochę przesunąć do przoda czy tak zostawić Szlak mnie trafia takie fajne były a liście spadły i pryskane i pilnowane dlatego sie wkurzyłam i chcę je zasłonić tą trzęsłicą A szkoda mi ich zmienić bo to pamiątkowe po teściach
To przed dalsza część w lewo tu została Zebrinus a jest do przeniesienia limka będzie zabrana trzmielina koło bramki tam blisko zostaje i ta kępka trzmieliny zostaje i w te gołe miejsca pójdą tulipy z trzęslicą
Trawek od płota za powojnikami posadziłam ctery gracki potem róże czerwone będzie trzęślica a jak nie dostanę to jakąś taką 40 cm kupię w kolorze szarym size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/66/667750/original.JPG[/img] Tozdjęcie przed poprawą wąskie i siedzi krzaczorek lekko poszerzyłam i tu jest 5 miskantów Morningt Light