Jolu super, że zaczyna to być Twój ogród...oczywiście wiem co masz na myśli...
Tam wcale nie jest już pusto...musisz tym roślinkom dać trochę czasu a zobaczysz jak to będzie wyglądało za rok...idź dalej z rabatą...potem popatrzysz na całość ...prześpisz się kilka nocy...a może nawet to wiosny i zdecydujesz......jak trzeba to pozmieniasz...
Dziewczyno Ty jestes jak plaster miodu na moje rozdygotane serce zawsze tak spokojnie i z wyczuciam studzisz moje emocje i trafiasz w sedno jakbys czytała w moich myslach
Tak pieknie u Ciebie dzis sie zasiedziałam w Twoim ogrodzie
Ja tez bez fotek nie daje rady sobie zwizualizować a pomóc bym chciala.....
Edit juz widziałam, nie ma co doradzać jest pieknie. Masz świetny zmysl estetyczny, mnostwo energi i pracowitości. Bedzie dobrze, co ja piszę bedzie bardzo dobrze
Jak masz dola zobacz jak w 2012 wyglądala mój ogrod w wątku Kiedyś tu będzie....
I koniecznie rób fotki sama zobaczysz za rok jak rosliny pieknie Ci się odwdzięczyly za troskę.
Nie musisz sie spieszyc z nasadzeniami jesienia. Owszem teraz są lepsze ceny, spory wybór roślin, ale na sadzenie zimozielonych jest już ciut póżno. Jeśli bedziesz miala pecha i trafisz tak jak ja na pierwszą bardzo mrozną zime 2011/2012 to ci polowa nasadzeń wymarżnie....teraz jest dobry moment na sadzenie drzew lisciastych, a zimozielone i trawy max do 15.10 chociaż wg mnie najlepiej sadzić do 15 wrzesnia aby sie wszystko dobrze ukorzeniło. Jesli nie masz osłon z zywopłotów i masz wygwizdow to przy mrożnych wiatrach rosliny ucierpia. Posadz sobie teraz cebulowe abys miala sie czym cieszyc wiosna a reszte roslin posadzisz sobie spokojnie wiosna, po pelnej planowania zimie