Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje

Nasze drugie hobby - rysunki, obrazki, pastele, oleje, rzeźby - roślinne inspiracje

Nallar 18:59, 06 paź 2014

c.d.

Dorota123 19:40, 06 paź 2014

Piękna biżuteria, tego nie próbowałam jeszcze robić. Wszystko co tworzysz jest perfekcyjne. Każda rzecz ma piękną oprawę.Te małe cudaczki świetne, jak mi wnusio podrośnie, będę z nim robiła takie ,,coś"
Na tym zdjęciu jestem ja
Nallar 20:00, 06 paź 2014

Dorota123 napisał(a)
Piękna biżuteria, tego nie próbowałam jeszcze robić. Wszystko co tworzysz jest perfekcyjne. Każda rzecz ma piękną oprawę.Te małe cudaczki świetne, jak mi wnusio podrośnie, będę z nim robiła takie ,,coś"
Na tym zdjęciu jestem ja

Tworzenie różnych dziwnych rzeczy to dobra zabawa rozwija wyobraźnie. Tworzenie biżuterii wymaga tylko dobrego wzroku i fantazji. Masz bardzo sympatyczną buzię.
Nallar 21:28, 06 paź 2014

MarekW napisał(a)
Ok, no w końcu coś tam sfociłem, ale to nie wszystko. Interesują mnie różne techniki, więc i prace są wykonane w różnym stylu. Na początek haft z Asyżu (punto d'Asisi) - to krzyżyki ale na odwrót

dalej haft hardanger lub punto in ago

i na koniec szydełko

Na razie to tyle, ale będzie więcej za jakiś czas

Jeśli to są prace wykonane przez Ciebie to ja jestem "pikuś"
Nie mogę wyjść z podziwu.
pasjonatkaam... 22:45, 06 paź 2014

Witam,jestem zachwycona wszystkimi pracami.Cudownie byc w takim gronie
Oto moje pasje:
renowacja mebli
przed:

po:

drewniane dekoracje ścienne z odpadów:

jazda konna:

Bardzo żałuję,że nie mam telentu do szyciawidocznie nie można mieć wszystkiego ...albo wszystko przede mną

Człowiek z pasją to szczęsliwy człowiek Fajnie,że możemy się tutaj dzielić swoimi pasjami.
Ciepło pozdrawiam wszystkich ogrodowiskowych artystów
Agania 07:14, 07 paź 2014

Nallar napisał(a)
c.d.

Przepiękna biżu......bardzo mi się podobają twoje nie tylko perełkowe sploty perełkowe Ewo
zawitka 09:07, 07 paź 2014

Ewcia powalasz swoimi pięknościami zdolniacha z Ciebie .Naprawdę cudowne
Nallar 09:50, 07 paź 2014

Właśnie takie opinie jak Wasze dziewczyny, mobilizują. Widziałam i podziwiałam też Wasze prace. Różnorodność technik i tyle naprawdę ładnych rzeczy pokazanych w tym wątku jest zaskakująca.
zawitka 11:56, 07 paź 2014

Ewcia tak to prrawda człowiek jesli potrafi lub chce coś zrobić i chce się nauczyć zawsze jest szczęsliwy i nie ma czasu na głupoty ha ha Ty robisz bardzo fajne rzeczy --dajesz duszę starym przedmiotom to cieszy daje radochę Pozdrawiam ogrodowo i nie tylko zakręconych A teraz pytanie mam stare fotele i pomysła na nie ma Córcia Fotele mają nóżki i stelaż lakierowany czy wystarczy przetrzeć je papierem ściernym przed malowaniem farbą ????Jeśli to nie tajemnica ???
MarekW 22:35, 07 paź 2014

Nallar napisał(a)

Jeśli to są prace wykonane przez Ciebie to ja jestem "pikuś"
Nie mogę wyjść z podziwu.

No jakoś tak sam to zrobiłem ale już jakiś czas temu Tak sobie to wyszło.