Wyznaczam mejsce na rabaty i trawnik i ta studzienka (właz do odczytu wody) jakiś dziwoląg. Nie wiem jeszcze czym obsadzę, ale na pewno jakiś kącik, żeby ławeczkę postawić.
Róże w trawach - to jest to co tygrysy lubią najbardziej A tematu kompostu faktycznie mam po dziurki zwłaszcza, że dzisiaj rano w drodze do pracy widziałam za płotem u sąsiadów przygotowane dla mnie trzy wiaderka obornika kurzego. O matko, powinnam się cieszyć, ale ja wolę coś pachnącego. Może se dzisiaj strzelę kąpiel z dodatkiem olejku różanego
Łukasz - próbuję coś sklecić, ale nie do końca rozumiem jak po kolei mają się układać rośliny. Czy graby są jako konfiguracja 1szt - przerwa - 2szt - przerwa - 2szt - przerwa - 1 szt? I w przerwach gracki?
Wybacz, jeśli zupełnie namieszałam Napisz co gdzie posadzić i sprobuję coś wysmarować Grabów strzyżonych w puzzlach OCZYWIŚCIE nie ma... ale... coś tam wymyśliłam jako zamiennik. Pieńki musisz sobie wyobrazić
Violka kopiuj co tylko chesz, ja mówię, że na tym samym etapie, może powinnam napisac że w połowie drogi, a na początku drugiego etapu ogrodu. Podzielilismy działke na pół i te 12 arów do zaplanowania na przyszły rok. Tak więc, dziewczyno będę u Ciebie stałym gościem.
Gratulacje na 100-czkę i moje ostatnie zdjęcie dla Ciebie (nie bój się to nie kompost)