nawet nie wiem czy to to co kupilam
zrobilam 2 fotki ale chyba malo wyrazne, najbardziej zalezalo mi na miskantach a te sa oplakane (7 szt)
te inne to nawet jakos tam wygladaja bo sa male
Czy ktoś potrafi zidentyfikować tę odmianę hosty, która jest w ogrodzie
Pani Danuty? Mam niewiele miejsca a hosty, które posiadam są zbyt duże.
Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, będę wdzięczny za pomoc. Hosta jest naprawdę
ładną odmianą, szczególnie z jasnymi obrzeżami na krawędzi każdego listka.
No i co najważniejsza jest filigranowa.
Mam jeszcze pytanie. Czy stożek i świeżo wsadzony żywopłot z cisa mogę teraz jeszcze przyciąć czy zostawić do wiosny? Z jednej strony ograniczenie parowania, a z drugiej czy zdążą zdrewnieć? Jakie macie doświadczenia?
Dzisiaj odpoczywam na O., zawsze środy mam takie kryzysowe po pracy....potem od czwartku leci jakośnajważniejszy punkt programu dziś obejrzałam w tvn na internecie
Jak obiecacie że nie będziecie zwracać uwagi na chwasty i jabłka, które przez te ciągłe opady mam i mam.....to pokażę chwilową odsłonę miejsca sprzed roku i teraz
Jutro jadę po drzewa to już będzie bardziej widać efekt. Postaram się zrobić zdjęcia. Teraz w tygodniu jak wracam późno to zdjęcia są beznadziejne
Tu po obróbce lekkiej. Inspiracja wiadoma...z najpiękniejszego ogrodu! Od trzech lat szukałem miejsca na to połączenie. Dopiero jak kupiłem stożek i ustawiłem w tym miejscu praktycznie przez przypadek (bo miał iść przed świerki) stwierdziłem, że to tu I tak zostało.
Całość pokarzę na koniec
Niemożliwe, że tułacz zanikł!! Perz można wytępić, ale nie tułacza Chociaż bardzo mi się podoba to z nim walczę. Na próbę 2 sadzonki mam w doniczkach.
A dziurawiec inwazyjny to kielichowaty.. jest piękny, ale zaborczy. Mam w donicy zadołowany w kącie i dumam co z nim zrobić Gdyby nie był ładny poszedł by precz.. a tak myślę..
Marzenko doprecyzuję tą fotką, skradłam
Ci ją, nie ścigaj mnie za to proszę
czy pomiędzy Bonicą, jest Twoja "Munstead Wood"?....przepiękna focia konkursowa
W takiej ilości klonów jesień powinna być piękna, ale ja i tak jej nie lubię, dzięki klonom ją znoszę
Cieszę się z asperkowej, jak mała dziewczynka
Będą cebulowe po raz pierwszy, wystąpią grupowo w tzw. masie i w duetach na rabatach.mam nadzieję,że nie mam nornic i czy moje koty uratują swój honor
zebrałam szyszki z sosen, może zplanujemy jakieś spotkakno na wianki, nie wiem jak stworzyć taki szyszkowy wianek, a Ty to potrafisz
Udało mi się kupić Exotic , czosnki główkowate i pure … nie wiem co z aneglikami , chyba odpuszczę … i dokupiłam jeszcze narcyzów chee coś tam ze zdjęcia powyżej
Marzenko , zachorowałam na taką trawkę , co to , może wiesz co to ?