Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

beta 18:24, 17 wrz 2014

BEATA_S napisał(a)
Już jest
Gratuluję Danusiu!
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/najpiekniejszy-ogrod-na-swiecie-znajduje-sie-w,142768.html

uwierzcie lub nie, ale jak to oglądałam to normalnie ciary miałam z wrażenia

pozdrawiam Szaloną Pasjonatkę

i gratuluję
waldek727 19:20, 17 wrz 2014

Kto z Was nie miał okazji poznać Danusi osobiście, a w przyszłości będzie miał tę przyjemność uczynić, to niech się szykuje na skromność, szczerość i otwarte serducho.

Detale w ogrodzie. ,,Ogród nie tylko bukszpanowy"
Urszulla 19:29, 17 wrz 2014

Dzięki Beato za linka. Z przyjemnością obejrzałam

Danusiu, ładnie Cię nazwali "Szalona Dama i Pasjonatka
Madzenka 19:34, 17 wrz 2014

Objerzałam z detalami prezntację ogrodu. Emocje mimo, ze kilkanaście godzin po wejściu na żywo, sięgały u mnie zenitu

Gratuluję świetnego występu i pieknej prezentacji ogrodu. Brawa dla Bartka za interaktyny kontakt z forumowiczami

Rozpiera mnie duma, że byłam w Twym ogrodzie, że znam Cię osobiście i że mam w ogrodzie na rabacie Danusiowej stożka bukszpanowego uformowanego własnymi rękami Witka
iwonadm 20:02, 17 wrz 2014

Danusiu jestem dumna, że mogę nazywać się Twoim fanem, jestem cały czas pod wrażeniem Twojej skromnej, ciepłej osoby.
Agnieszka_B 20:19, 17 wrz 2014

Gratuluję. Objerzałam w internecie . Mówiłas malo , ale bardzo pieknie. O ogrodzie nie wspomnę , bo wiadomo...

Gardenarium 20:37, 17 wrz 2014

waldek727 napisał(a)
Kto z Was nie miał okazji poznać Danusi osobiście, a w przyszłości będzie miał tę przyjemność uczynić, to niech się szykuje na skromność, szczerość i otwarte serducho.

Detale w ogrodzie. ,,Ogród nie tylko bukszpanowy"

Ta puszka to dla panów palaczy, nie stoi codziennie tak na wystawie

Instagram Ogrodowiska
Nula 20:38, 17 wrz 2014

Szefowo super że jesteś ,serdeczne uściski
jola54 20:55, 17 wrz 2014

Serdeczne gratulacje Danusiu!...wyglądałaś pięknie, tak jak i Twój niezwykły ogród....
myszorek 20:57, 17 wrz 2014

Przed chwilą i my oglądaliśmy poranne nagrania...kilka razy. Nasza Maja rozpoznała ogród, mimo, że mocno się zmienił. To zapewne przez Wasze stożki i kule. Danusiu i Witku serdecznie gratulujemy i cieszymy się z Waszych osiągnięć.
Dzięki, że za każdym razem, gdy widzę bukszpanowy to dostaję kopniaka, by działać w swoim ogrodzie. Teraz już za ciemno, ale jutro pójdę jednak plewić mimo zmęczenia.
Buziaki