Dziewczyny , wpadam na chwilę pochwalić się, że kurier przywiózł mi takie ślicznoty
Justyna (Stychaz) zdradziła mi źródło i cudem mi się udało, bo klient nie odebrał zamówionego towaru … i już nie ma więcej . To jest oczywiście Burgundy Iceberg pachnie cudownie
bardzo Ci Kochana jeszcze raz DZIĘKUJĘ
Asiu, bardzo dziękuję za wyjaśnienia. Kombinuję, by perukowiec wcisnąć na rabatę, którą obsadzę w przyszłym roku na wiosnę. Muszę dobrze przemyśleć, jak będzie się komponował z innymi zaplanowani już roślinami i skoro będzie trzeba go kształtować, musi być do niego dostęp. A śliczny jest niewątpliwie, rósłby na słońcu na tle zielonych choinek sąsiada zza płotu. Z jednej strony miałby drewutnię, z drugiej budleje, więc nie wiem, czy nie zniknąłby w kwiatach. Wieczorem spróbuję zrobić zdjęcie, to da wyobrażenie o przyszłym wyglądzie rabaty
Choinki sympatyczne i obie urocze
Pozdrawiam ciepło
Ania sfociłem to z myślą o Tobie,
zrób sobie z M powrót do przeszłości -akcja ratownicza pod Terinką
na tyle poważna że był śmigłowiec
a ja robiłem drugie podejście na Czerwoną Ławkę bo wcześniej deszcz i grad wybił mi to z głowy
Nadrobiłam zaległości,a przy tym ile ciekawych rzeczy dzieje się w twoim życiu.Oby cały czas była taka radosna atmosfera.Goscie wspaniali,szkoda,że w okresie letnim nie ma częściej takich spotkań.
Witam wszystkich serdecznie i o poradę proszę. Jakie roślinki cebulowe będą pasowały do tych żurawek? Myślałam o niskich tulipankach czy to dobre rozwiązanie?
a całość wygląda tak obok jest jeszcze czarny konwalnik z góry dzięki; )
Tak teraz wygląda pryzma kompostowa tegoroczna.
Wydaje mnie się, że jest dobrze jak po 5mc składowania głównie trawy skoszonej. Troszkę pracy z widłami mnie też to kosztowało ale efekt na dziś oceniam dobrze.
Teraz gdy już wszystko kilkukrotnie zostało przerzucone, roztrząśnięte to praca z tym materiał sama przyjemność.
Starszy kompost już szpadlem można kopać bez problemów.