Mirello, krzew był prześliczny, cały obsypany kwiatami i cieszę się, że się Tobie podoba. Biel złamana żółtym, chociaż na tym zdjęciu tego nie widać. Piękny kwiat, naprawdę szkoda, że u nas nie zimuje
Moja mama miała oleandry - zimę spędzały w domu, a lato na balkonie. I pięknie kwitły na różowo. W takim kolorze jak ten na zdjęciu też wcześniej nie widziałam.
Przemku, kolory moje ulubione i pomyśleć, że kiedyś kochałam tylko czerń i biel, a teraz takie róże i fiolety.
Różyczka na razie mizerna, ale najważniejsze, że udało się ją uratować
Z przepisu na czekoladę chętnie skorzystambardzo dziękuję,że pamiętałeś
Brak czasu rozumiem doskonale też nie mogę z niczym zdążyć
Pozdrawiam
Witaj Przemku, ostatnio mam tak, że nie wiem, kiedy mijają kolejne dni padł net w komputerze i ratuję się tym w telefonie to jednak pewne utrudnienie
A jakie plany? Jeśli pogoda pozwoli mam plan przesadzić podrośnietego już iglaka i zrobić porządki w domu i ogrodzie, wieczorem oglądamy mecz z grupą znajomych, a w niedzielę idziemy na grzyby bardzo lubię grzybobranie, a grzyby już są w naszej okolicy koleżanka, która mieszka kilka kilometrów ode mnie przysłała mi dzisiaj zdjęcie prawdziwka, jak z katalogu, który wyrósł w jej ogrodzie