Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 21:11, 20 lip 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
Kasia pojawiasz się i znikasz . Wypoczywaj, wypoczywaj .

Pojawiam się na chwilę ( w tym ty byłam 2 dni w domu z tego musiałam przeprać i wyprasować ubrania dzieci które pojechały juz na kolejne wakacje! Normalnie szał na 2 kółkach

Takie chwile jak motyle

Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:11, 20 lip 2014

Do góry
Gorąco było, to pluskanko basenowe też musiało być

Kocham Was
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:10, 20 lip 2014

Do góry
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:08, 20 lip 2014

Do góry
Ogródek Anity 21:08, 20 lip 2014

Do góry
Róża Carina - bardzo ją lubie, tak samo jak moja przyjaciółkę o tym samym imieniu tylko przez "K"
Piaskownia na zakręcie 21:07, 20 lip 2014

Do góry
monteverde napisał(a)

Mira miecznica Ci teraz kwitnie?czy świeżo kupiona? Green Jewel świetna, u mnie jeszcze nie kwitła w czym posadziłaś dzwonek? i ile tam jest sadzonek?

Mira miecznica teraz kupiona. Parę moich jeżówek też jeszcze nie kwitnie, ale już lada dzień Dzwonek to jedna sadzonka posadzona na nowej działce między seledynowymi żurawkami.
Ta rabata jest w tonacji różowo-fioletowo-seledynowej :-?)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:06, 20 lip 2014

Do góry
Ogród cioci czyli ciociogród :) 21:05, 20 lip 2014

Do góry
Gosiaczku, już za Wami tęsknimy już są foty......ekspresowo

Dziękuję, że byliście, za przepiękny prezent i ciasto, które było przepyszne, córcia prosi o przepis, będzie próbowała powtórzyć tę pychotkę od Ciebie....zostawiam foty na pamiątkę spotkania

Rododendronowy ogród II. 21:04, 20 lip 2014

Do góry
weronika77 napisał(a)
Motyle pięknie pokazałaś, a pazia tak dokładnie. Też go sfotografowałam ale rozmazanego lekko.
Bogdziu, przyszłam podziękować za liliowca. Tak zakwitł pierwszym kwiatuszkiem. Buziaki.

Mam nadzieje ze Ci sie podoba choc częsc płatków jakaś za jasna ale w przyszłym roku na pewno lepiej sie wybarwi, wiadomo pierwszy rok najgorszy. U mnie wiele pierwszaków wogóle nie zakwitło , takie maleńkie sadzonki sprzedaja ze trzeba przynajmniej rok poczekac.Pozdrówka śle.
BB 21:04, 20 lip 2014

Do góry
Evchen napisał(a)
powojnik

Więcej zdjęć po cięciu weekendowym

piękny powojnik
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:03, 20 lip 2014

Do góry
Rododendronowy ogród II. 21:02, 20 lip 2014

Do góry
Bogdziu, zdjęcia bajeczne! Tyle gatunków to nigdy nie widziałam.
Przychodzę z prośbą o poradę. Wujek zwrócił się do mnie z zapytaniem, czy nie wiem co poradzić na jego chorujące azalie.
Kilka sztuk, sadzone wiosną. Ziemia kwaśna, stanowisko słoneczne. Wysłał mi zdjęcie, załączam je Tobie.
Jak myślisz co im jest i jak im pomóc? Mi się wydaje, że poparzyło je słońce, ale nie czuję się kompetentna i przybiegłam do Ciebie licząc na Twoje doświadczenie.
Zobacz proszę.

We Wro dziś było 36' w cieniu, uff.
Serdecznie
Starorzecze na górce 21:02, 20 lip 2014

Do góry
agatanowa napisał(a)
A tu doniczkowo-gankowo.

Zdjecie z kącika rodkowego na ganek:

Piękny widok.Pozdrówka.
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 21:00, 20 lip 2014

Do góry
A teraz już kwiatowo i kolorowo. życzę Wam kolorowych dni w nadchodzącym tygodniu

Rododendronowy ogród II. 20:58, 20 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Ach te twoje tresowane motylki, jak pieknie pozują

ale oprocz tego ze motylki piekne to jeszcze zdjecia cudne !!!

u mnie nie bylo dzisiaj zadnych motylkow bo leje
Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 20:56, 20 lip 2014

Do góry
Z motylkami było jeszcze trudniej - wybitnie małe "parcie na fotografowanie" miały.

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 20:52, 20 lip 2014

Do góry
Dzisiaj były plany specerowe - miał być pies, syn, łąka, kawałek lasu... Ale był taaaaaaaki, no dosłownie taaaaaki u nas upał, że uznaliśmy wespół w zespół że nie ma mowy o żadnych spacerach...
Ale żeby tak całkiem nie wyjść na "mięczaka" to udałam się na spacer ogrodowy też było gorąco, ale... ale okazało się, że nie wszyscy labują tak jak ja W gorącym południowym słońcu na mojej różano-bylinowej praca wrzała pełną parą... Rzadko mam okazję oglądać mój ogród w południe... dzisiaj miałam i stwierdziłam że w dużej mierze właśnie dlatego go lubię, dlatego mnie pasjonuje, dlatego chcę sadzić te kwiaty i rośliny, że właśnie dla takich widoczków warto Dla tej niedzielnej pracy w upale
Zjęcia nie oddają ilości pracujących owadów - bo one takie ruchliwe a ja tylko jedna. ale ja lubię takie widoki. Wydaje mi się wtedy, że choc na małą skalę, no to na małą ale robię coś fajnego I Wy też

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :) 20:52, 20 lip 2014

Do góry
Dzisiaj były plany specerowe - miał być pies, syn, łąka, kawałek lasu... Ale był taaaaaaaki, no dosłownie taaaaaki u nas upał, że uznaliśmy wespół w zespół że nie ma mowy o żadnych spacerach...
Ale żeby tak całkiem nie wyjść na "mięczaka" to udałam się na spacer ogrodowy też było gorąco, ale... ale okazało się, że nie wszyscy labują tak jak ja W gorącym południowym słońcu na mojej różano-bylinowej praca wrzała pełną parą... Rzadko mam okazję oglądać mój ogród w południe... dzisiaj miałam i stwierdziłam że w dużej mierze właśnie dlatego go lubię, dlatego mnie pasjonuje, dlatego chcę sadzić te kwiaty i rośliny, że właśnie dla takich widoczków warto Dla tej niedzielnej pracy w upale
Zjęcia nie oddają ilości pracujących owadów - bo one takie ruchliwe a ja tylko jedna. ale ja lubię takie widoki. Wydaje mi się wtedy, że choc na małą skalę, no to na małą ale robię coś fajnego I Wy też

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 20:50, 20 lip 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
Ciekawa jestem Kasieńko czy znowu znad jeziora jakieś fajne korzenie przytargasz . Pozdrawiam i czekam. Wirtualnie i w realu .

Kasiulka zaskocze Cię - tym razem nic nie przywiozłam do ogrodu oprócz opalenizny i banana na buzi
Powiesiłam już za to Twoje obrazki (2 bo 3 jest u małej w pokoju

Ogród cioci czyli ciociogród :) 20:50, 20 lip 2014

Do góry
Popływajmy

Jak wszystkie to wszystkie

Agatka łobuzie nie chlapAlbo chlap bo upał
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies