Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:12, 12 lip 2014

Do góry
Sebuś mialam sie pytać o wyniki
Gratulacje!!!
Ogród, który ciągle zmieniam 22:09, 12 lip 2014

Do góry
hortki ogrodowe

z drugiej strony

yukki

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 22:07, 12 lip 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Karola no chyba masz racje ze Twoja nie jest podobna do Edenki. Moja stara wygląda tak

Eden Rose jest 88, 85, i bez numeru, ale w pąku Karoli jak Edenka wyglądaBogdzia masz śliczne
Karola pięknie w ogrodzie pozdrówka
Drzewulcowo 22:03, 12 lip 2014

Do góry
Aguś przepraszam, że wklejam u Ciebie, ale może coś takiego?
Moja bajka 21:54, 12 lip 2014

Do góry

Późnym wieczorkiem w ogródku pokazał się promyczek słońca, który tak fajnie na chwilkę rozświetlił ogród . Szkoda, że zdjęcie nie oddaje tego efektu.

A to moje dwie najmniejsze hosty - obie Krakowianki . Słodkie bździnki .
Ogrodowa symfonia 21:50, 12 lip 2014

Do góry
Hortensja Polar Bear miesiąc po sadzeniu

Tutaj brakuje mi jakiegoś zdecydowanego akcentu, od lewej jest krzewuszka Aleksandra, żurawka, lawenda, perowskia, róża, która już przekwitłaa, a po środku - tam gdzie bambusowy patyk -trzmielina na pniu.

Ogródek Hanusi - kolejny sezon 21:42, 12 lip 2014

Do góry
HANIU pozdrawiam . Pokaže Ci jaka śliczna lilia mi zakwitła , dalie (georginy) juž tež kwitna . Błažej gdzieś u morza , a u nas tak ładnie , grónie czekaja . Wiem , že masz chora noge , predko wracaj do zdrowia .Całuje i zapraszam . Jan tež wspomina . Pa .
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:36, 12 lip 2014

Do góry
a młoda tak

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:34, 12 lip 2014

Do góry
Karola no chyba masz racje ze Twoja nie jest podobna do Edenki. Moja stara wygląda tak

Moja bajka 21:29, 12 lip 2014

Do góry

mam nadzieję, że to niesamowite niebo jest zapowiedzią pięknej pogody po trzech dniach z deszczem .
Słoneczny ogród safikey, czyli mega dużo pracy przed nami 21:28, 12 lip 2014

Do góry
safikey napisał(a)
przed działką pomiędzy wierzbami hakuro nishiki posadziłam już flosky - troche je podzieliłam, dzisiaj dosadzę resztę

myślę, że fajnie się rozrosną...
w tym roku jeszcze planuję na całej długości przed ogrodzeniem posadzenie bordowych berberysów - coś na kształt żywopłotu

dziś będę też przycinała wierzby, ale ostrożenie, bo M zasiał już tutaj wszędzie trawę

posiana trawka przed domem juz ładnie zaczyna się zielenić:

alez to radość!!!

A moze trzeba było te floksy posadzic przy pniach hakuro, zrobić takie skarpety? łatwiej byłoby kosić i fajnie by to wyglądało.

Kubusiowo II 21:27, 12 lip 2014

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Dziewczyny bardzo dziękuję za wszystkie dobre słowa Buziaki posyłam

I trochę zdjęć z urlopu

Rybowyżerka

ślinka mi poleciała to okonki?a będziesz jeszcze w Kubusiowie latem, czy siedzisz do września w domu?
Drzewulcowo 21:26, 12 lip 2014

Do góry
Brukarze przyszli i poszli i zostało sprzątanie i zdewastowana koniczyna na trawniku

Teraz muszę zagospodarować to co ocalało. Potrzebuję porady co tu wsadzić, żeby zasłoniło to gazowe brzydactwo? Jest wiciokrzew trochę głupio wsadzony ale szkoda mi go ruszać i myślałam o piwoniach, ale one choc piękne, to tego nie zasłonią...
W miejsce kratki będzie barierka na tarasie odgradzająca miejsce na stolik i ławeczki

Kwiatowy ogródek Monteverde 21:23, 12 lip 2014

Do góry
victoriagos napisał(a)
och i znowu tyle fajny fotek
aż dech zapiera

u nas pada noc, dzień - zobaczymy jutro ?

U mnie też padało teraz już ciszajutro też ma padać
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:22, 12 lip 2014

Do góry
Zza rogu

Limki ubiegłoroczne, kupowane na targach okazyjnie po 7 zł chyba, całkiem ładnie urosły

I pomarańcz...brr... ale jak tu wykopsać takie ładne jeżówki?

Miłego wieczoru!
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:20, 12 lip 2014

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
I kolejna setka pękła! Dużo zdrowia i sprzyjającej pogody w ogrodzie.

Dzięki Haniu troszeczkę popada i znowu będzie ładnie
Aachen Dom
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:20, 12 lip 2014

Do góry
Grahamki od pana od róż; dzisiaj go odwiedziłyśmy z Kasią, przynajmniej 3 nowe odmiany Austinek będzie miał, jupi!

Tu zerwałam kawałek trawnika żeby posadzić irysy białe/kremowe po Babci; z przodu moje sadzonki żółtych żurawek (
Lime Marmelade o ile pamiętam)

Śliweczki się śliweczkują

Rabata trawiasta zamienia się w jeżówkową

Tu ubiegłoroczna budleja kupiona przy okazji zakupów na allegro, za jakieś 4 złote o ile pamiętam - miała ze 40 cm

I Chopin

Kubusiowo II 21:18, 12 lip 2014

Do góry

Gosiu a co to masz za hortensjami takie bordowe obok klona biało-obrzeżonego, ładne tło dla hortensji. Trawy to masz imponujące, u mnie nawet 1/3 tych rozmiarów nie mają

Balkon też cudny masz talent
Kwiatowy ogródek Monteverde 21:15, 12 lip 2014

Do góry
MarekW napisał(a)
12? to całkiem sporo a wyglądało najwyżej na 4 Pozdrawiam

Niedługo sam zobaczysz pozdrawiam i korzystaj ze słonka
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 21:14, 12 lip 2014

Do góry
Gosia - Młoda chciała psa albo kota, zgodziłam się na kota, a że od lat mi się podobały brytyjczyki - najbardziej ze wszystkich kotków, to kupiliśmy - po rodzicach z papierami, ale Cleo bez papierów. Myślę że można przyjąć że to brytyjczyk

Aniu, ja muszę coś wykopać żeby posadzić coś nowego... dzisiaj wymyśliłam że wyekspediuję rozchodniki (gdzie?? i posadzę trawki, których mam trochę w poczekalni. Za domem od północy miałam sadzić, ale trawy się tam męczą strasznie, za ciemno... zaraz pójdę obejrzeć jeżówki Twoje nowe!!
Rutewkę orlikolistną kupiła mi niedawno Magda Nikita (dzięki!!) i właśnie zakwitła. Nie wiedziałam że ma kwitnąć wcześniej

Róże
Nostalgia - muszę przesadzić z przodu rabaty - mam 2, bo niskie są

Bard

NN a cudna

Ośmiał od Gabrieli

Zawilce japońskie zaczynają kwitnąć

Agreścik

Kasia - moje vanilki ubiegłoroczne

Limki się zabierają

Bożenko, Mariolko, to naprawdę jest Eden Rose? Zupełnie mi nie wygląda

Mariolko to Twoja:

A to moja

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies