Tess.....na murku to rozplenica Little Bunny, mam ich tam kilkanaście, w tym roku tak nierówno kwitną; kupowałam rok temu u Finki
Aniu Monte....nazwy nie znam, ktoś mi go podarował, ale rośnie obok mała sadzonka, jeśli chcesz, daj znać

rozplenica Black nie wymarza, u mnie na pewno nie, ale gdyby ci wymarzła, mam siewki

dzięki za pochwały, jak tak dalej pójdzie, tylko trawki u mnie będą
asiach....Asiu, mam nadzieję, ze pomogłam

jasnota, brunera, hosty, bergenia, to żelazne rośliny do twojego miejsca, u mnie już to porządnie się sprawdziło

lepiej na bieżąco zajrzeć, jak coś ciekawego niż ponad 3tys. stron oglądać, albo w skrócie wizytówkę
Kindzia........Kasiu, mam jeden bardzo piękny, bardzo ciemny fiolet i ten też u mnie łąpie mączniak, jako jedyny, nie wiem czemu, może od berberysó? planuję go przesadzić i tak schodzi na planowaniu, co rok

ale mam też lawendowy, taki niziutki, do 30 cm, wytrzymały, wziąć ci kawałek tego? jeszcze go sfocę i pokażę ci

dziś rano nie robiłam zdjęć, bo od 6 zrywałam darń, mieszałam ziemię moją z kwaśną i posadziłam 18 wrzosów

jeszcze 20 mi brakuje..
no widziałaś, jak moje pstre wyglądają, może poczekamy i za rok będzie lepiej? już niedługo
aga_pe....Aga, jeśli chcesz, to ja ci kupię, powiedz ile potrzeba, chyba, ze nie będzie, albo wykupią

szkoda, ze nie jedziesz, ale jak kupię, będzie pretekst wyciągnąć Polinkę i w końcu do mnie wpaść
Malgocha1960....O rany, Małgosiu, ale tanio! ale 7 zł to też nie tak tragicznie; u mnie dużo ich trzeba, więc cena ma istotne znaczenie, w sumie już posadziłam 45 sztuk chyba...
testuj, co ci szkodzi, jeśli garaż jasny i nie spada poniżej ), może da radę

ja mam załatwioną szklarnię

chyba ja na wiosnę będę sprzedawać sadzonki, hi, hi
Tusiala....już wiesz