Ty już prawie magister to co ja Ci mogę życzyć?
...spełnienia marzeń Sebek, obyś robił w życiu to co kochasz niezależnie co by to było i miłości bo bez tego trudno w życiu
Pięknie...
Odkrywasz tajemnice swojego ogrodu...
Dziękuję za zdjęcia, coraz lepsze, coraz bardziej wysmakowane.
Przyłączam się do gratulacji podwójnych. Obrony pracy magisterskiej przez syna i dwusetnej strony Twojego wątku
Pozdrawiam serdecznie
Prawdziwy raj na ziemi Agnieszko.
Brak słów żeby opisać zachyt na widok tak mistrzowsko skomponowanych rabat.
Dlaczego u mnie nie ma firletki, cudna jest.
pozdrawiam
Ustroiłam dzisiaj, nie całkiem jeszcze balkon Babci Ewy Zostały jeszcze rośliny do wsadzenia ale zaczęło lać i nie mogłam skończyć... no i cała skrzynka do powieszenia z surfiniami jeszcze Zdjęcia okropne bo z telefonu no i ciemno było jak w pupie u murzyna
Agnieszko daleko do siebie nie mamy, ale też ta deszczowa aura nie zmienia się u mnie....leje jak z cebra, te delikatniejsze kwiaty już się raczej nie podniosą
Za kulkami miskanty Morning Light, przed kulkami carex Amazon Mist, te ciemnozielone to rozplenice Hameln.
Pomysły na pewno się znajdą, bo do tej pory fajnie Ci idzie . Coś sobie powtórz na nowej rabacie z już posadzonych traw, to zawsze ładnie "spina" całość (ale mądrala ze mnie )
Witaj
Wpadłam bo natknełam się na ładny tytuł.
Okazało się że i ogródek ładny.
Ale wydaje mi się że to chyba orliki, nie bodziszki.Jesli te owocostany po kwiatkach obok to ich, to jednak orliki.
Bodziszki mają raczej pachnące w dotyku liście- wyraźnie pachnące