Agnieszko. Wpadam do Ciebie po raz pierwszy. I od razu na 500 stronę. To ja w takim razie z kwiatuchem takim troszkę inny i gratulacjami. Zaznaczam i będę podglądać. Pozdrawiam
Polecam posadzenie na lewo drzew o wysokich koronach, wszystko tam widać. jako żywopłot gęste iglaste, zielone, dużoooo hortebnsji jednakowych. Tak mniej więcej, i złągodź tą prostą linię, nie pasuje
Samo życie i pomyśleć, że jeszcze do niedawna broniłam wykonawców przed znajomą , która wieszała gromy na budowlańców, mówiąc, że trafia tam odrzut społeczeństwa. Odzywał się wówczas mój patryjotyzm lokalny . Ale nie mogę identyfikować się z takimi ludźmi. Teraz tylko przemilczę ale ręce opadają.
Przedwczoraj tak jak pisałam u niektórych z dziewczyn powtórka z rozrywki woda napływała na działkę - na zdjęciu to dopiero początek - póxniej tylko gorzej, och gorzej
a w garażu woda
Wszystkim życze miłego dnia
głogi...mam dwuszyjkowy "Paul's Scarlet" - jestem nim zachwycona ale czytałam, że niektórzy mają z nim problem "grzybowy", którego ja, jak na razie nie doświadczyłam
w maju wyglądał tak:
mam też kilka jarzębin ... czerwone, żółte..polecam jak lubisz..pięknie budują swoje korony bez jakiegokolwiek cięcia...
Krysiu cudne rabatki pokazujesz. Rośliny bardzo dorodne i pięknie skomponowane.
Wstawiam wrotycz do pooglądania. Teraz rozpoczyna kwitnienie ale na wiosnę ma same liście po których rozpoznasz na stówę. Szukaj go na ugorach. Daj cynk że zobaczyłaś, to usunę.