Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Makowo na Kociewiu 23:31, 25 lip 2014

Do góry
makkasia napisał(a)

Borbetko to najpiękniejszy komplement jaki przeczytałam o Makowym wzruszyłam się, dziękuje
Brązowe buchani i kulki i ???niebieskości??? ładne liście i białe kwiaty może róże okrywowe białe...ale uważam, ze z różem też jest jej do twarzy i z purpurą też

Taa no na pewno pomogłam Z bielą byłoby eligancko ale nuuuda. Fajnie ten zestaw wygląda z trzmieliną emralgold.
ściskam

Piękna kompozycja. Czy to jest w jakiejś skrzyneczce?
Ogród z widokiem na jezioro 23:31, 25 lip 2014

Do góry
Co ja mam zrobić! posadzić do gruntu jesienią czy wiosną? Sama ukorzeniłam z odkładu. Proszę o radę.
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:31, 25 lip 2014

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Aniu,na to liczę i zaczekam cierpliwie
...ale pięknotki

Tomato Soup

no starczy wspominek
Ogród z widokiem na jezioro 23:28, 25 lip 2014

Do góry
opóźniony

Od Ani

Ogród z widokiem na jezioro 23:26, 25 lip 2014

Do góry
Deszcz z armaty

Kwiatowy ogródek Monteverde 23:24, 25 lip 2014

Do góry
ewsyg napisał(a)
Aniu, pooglądałam Twoje róże i inne roślinki .
Marzenka to szczęściara, tyle róż i takie piękne. Mam z tej listy Samaritana
Pozdrawiam Aniu, wklejaj różyczki

Jestem nią zachwycona jest piękna i ślicznie pachnie
Double Delight została w rajskim
Kwiatowy ogródek Monteverde 23:21, 25 lip 2014

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)
Wszędzie teraz królują róże i jeżówki
Aniu,u ciebie jak zawsze kolorowo i chyba wszystko już masz w ogrodzie...
Juz pisałam w kilku wątkach,że zaraziłam się od ciebie i Małej Mi jeżówkami,za co bardzo dziękuję i wciąż się nimi zachwycam,ale moje to jeszcze takie maluchy,niedawno sadzone...ale są i cieszą

Buziaki przesyłam

Gabrysiu bardzo się cieszę z takiej"zarazy" mnie też ktoś nimi zaraziłteraz będę odnawiała kolekcję, bo w większości powydawałam, część jest na przechowaniu, ale powiem Ci, że najlepiej rosną te tradycyjne odmianyTwoje też urosną Buziaczki
Double Delight
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:18, 25 lip 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Ja też wertykuluje, areuję.... Dwa razy w roku... Od jesieni już miala cięzko a był zakladany przez nas w 2011 roku
O tu fotka z konca maja 2011

Ha jak patrzę na te zdjęcia to wierzyć sie nie chce.... Jakie były tu chwasty...

I obwódka bukszpanowa jaka mała
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:16, 25 lip 2014

Do góry
To na koniec rabata kuchenna... Może za rok zarosna kulki hakone? A stipy, ktore posadziłam tydzien temu przesadzę zamiast molini... I wreszcie żurawki mi słońce nie wypala

Brrr taras do olejowaniu...

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:14, 25 lip 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Madziu na pocieszenie dodam, ze dzisiaj ułamalam sobie pąk wczoraj posadzonej Firts Lady przy cięciu budleji...

Ja podejrzewam o to jakiegoś chrząszcza.. Gąsienica ani slimak by tego nie zrobiły....
Buziak... Chciałam sie wybrać za tydzien na giełdę ale dziewczyny robią wypad z Wrocławia
Czy u BK są jeszcze austinki, bo chciałam teściowej w prezencie kupić na imieniny ?

Dla Ciebie mój trawniczek po Agrecol przeciwko żółknieniu trawnika....

Na zdjęciach nie widać ale ma śliczny ciemnozieloniutki kolor. W połowie sierpnia sypnę nawóz jesienny

A jednak potffory za tydzień jesteśmy i na giełdę możemy zrobić wypad a potem szybka kawa …. mi pasuje, bo kulkę muszę dokupić

trawniczek super wygląda … u mnie po jesiennym też jest ciemnozielony … dlatego tak chwale

u BK są austinki ale w leroy też są i Justyna kupiła piękną catedral w kwiatonie

Ranczo Edy 23:12, 25 lip 2014

Do góry
eda napisał(a)

Witaj Edytko ach ale Ty Nam cudeńka pokazujesz piękne !
Co tam rośnie z budleją? Też wspaniałe!
Edytko ale Ty musisz mieć motyli ! Super

Dziewczyny u mnie lało, podlewanie odpadło

Pozdrawiam serdecznie
Dobrej nocki
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:10, 25 lip 2014

Do góry
Aniu kochana właśnie przeczytałam na forum w wątku....Podwórkowa rehabilitacja...
taki oto wpis i pomyślałam, że nikt się nie powinien obrazić jeśli go skopiuję do CIEBIE

...życzę siły w ramionach, mocnej głowy, by rządziła nogami i co dzień tysiąca powodów, by chciało sie chcieć. Bedzie dobrze, zobaczysz!

cały czas jestem myślami i serduchem przy Tobie

hortusia od Ciebie

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:09, 25 lip 2014

Do góry
aage napisał(a)

Czyli muszę zaopatrzyć się w Biohumus i spróbować. Niecierpliwy duch i we mnie drzemie a tym bardziej jeśli chodzi o zielony dywan.
Piaskowanie wykonuję po wiosenne aeracji elektrycznym aeratorem ale też faktycznie nie zauważyłam większym zmian tyle tylko, że mam spokój z mchem.
Co roku ryję mocno, trawnik nie wygląda za specjalnie ale się odwdzięcza.

Ja też wertykuluje, areuję.... Dwa razy w roku... Od jesieni już miala cięzko a był zakladany przez nas w 2011 roku
O tu fotka z konca maja 2011

Ha jak patrzę na te zdjęcia to wierzyć sie nie chce.... Jakie były tu chwasty...
Ogród to życie 23:07, 25 lip 2014

Do góry
ModraSowa napisał(a)

O, znalazłam schody z kamienia. Jak się po nich wchodzi? Fajnie wyglądają
Berberys - Berberis 23:04, 25 lip 2014

Do góry
jaki berberys bedzie tu pasował? wydaje mi się że czegoś brakuje w tej kompozycji, na dole dzieje się dużo a potem już tylko zielone graby...
myślałam o czerwono-różowych "przecinkach", ok 3 sztuki

admiration?
erecta? - wtedy będzie trochę zielonego trochę czerwonego
red pillar

pomocy
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:04, 25 lip 2014

Do góry
Acha.. deszcz zmasakrował dużo Wszytko co wysokie poległo w w tej nierównej walce

Pogody na weekend życzę.. i zapasowe słoneczka... deszcz przetrwały,

Zapłakane w deszczy liliowce

I jedna sieweczka jeżówki.. ma 1,5 metra lub lepiej..

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:04, 25 lip 2014

Do góry
Rabata hortensjowa nr 5, ktora jesinią staje się najpieknieniksza... Jesli jej nie zeżrą w tym roku opchlaki... Liście całe w falbankach. Rosna 3 szt limelight oraz diwe vanille frais elub pinky winky... Nie wiem co mi sorzedano jako VF. Jesienia lekkie poprawki, bo zbyt duża dysporporcja w laurowisniach. W nogach będą tylko otto luyken a duże NN pójdą na tyły domu.
mimo ostrego lrzycinania laurowiśnie szaleją... W nogach oprócz laurowisni mińiaturowe hosty a za nimi trzmieliny i szalwia, ktora przekiwtla. Po kewej stronie rożanka z bukszpanem kolosem i ciagle mnie wnerwia ta część zywoplotu grabowego , ktora nie che dorosnąć do starszego... Nadmiar wody im nie sluży...ale hirtensje zamiast ciemnego tała maja łysy plac i matę... Całe szczęscie, ze w tym roku na polu posadzono kukurydzę Za plecami VF vel PV sadziec oraz miskanty, ktorych rozwój zatrzymałam przesadzaniem.
ogrodoweimpresjejolki 23:02, 25 lip 2014

Do góry
Jolcia buziole zostawiam

Ogrodnik Mimo Woli cd 22:59, 25 lip 2014

Do góry
Sorki, że oszczędnie w słowach, ale z przyczyn technicznych.. mam przymusowy odwyk.. wiec jedne wpis dla wszystkich..

Ale uczyłam sie lepić pierogi i robić falbanki.. jak na pierwszy raz całkeim dumna z siebie byłam Brzydkich oczywicie nie prezentuję..

I miałam Muminkowy dzień/. Najlepsza zabawa to nogi w wodzie i Fiordy co łaskoczą w nogi ..

Miłego weekendu wszystkim zaglądajacym.

Radość dla oczu, pokarm dla duszy 22:59, 25 lip 2014

Do góry
Nati trzasnęłam trzy krzyżyki a miały być gwiozdki poprawiam się

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies