Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 20:33, 05 wrz 2014

na dobranoc
Agania 20:42, 05 wrz 2014

Znowu piękne widoczki Agnieszko, świerszcze dzisiaj ja też słyszałam, a tobie jeden nawet pozował

Pióropusze miskantów fajnie się błyszczą w słońcu, czy ten niwaki to może z wiąza zrobiony, pokaż go z bliska, niezły okaz z niego

Trawniczek jest boski, a wiśnie to jak wisienki na torcie ...przepięknie Agnieś
Jag_58 21:42, 05 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Gosiu - buziak

Bogdziu, bardzo mi miło, że tak pisze właścicielka pięknego, także w indywidualnym stylu, choć innego, ogrodu O pracy nie będę pisać, bo i po co? Doskonale o tym wiesz... z autopsji

Agatko, buziak

Jagódko, dzięki, że zajrzałaś. Mam nadzieję, że ze zdrówkiem lepiej?

Alinko, 'rumieniem siem' od tych słów, widzisz? A tak na poważnie, to przecież nie będziemy się licytować, kto ma ładniejszy, ciekawszy ogród, bo one wszystkie na swój indywidualny sposób piękne i odzwierciedlają duszę właścicieli (pod warunkiem, że sami opiekujemy się ogrodem, tyramy w nim w pocie czoła i..kochamy go na zabój) Masz rację co do krajobrazu - jeśli jest ładny, należy to wykorzystać na maksa Harmonia to piękno - tu się zgadzam w każdym calu (i dotyczy to wszystkich dziedzin życia). Pozdrawiam

Eluś, buziak

Aguś bez lekarza się niestety nie obyło zapalenie krtani ,antybiotyk ,ale juz czuję sie lepiej pozdrówka i buziole
AgnieszkaW 21:42, 05 wrz 2014

Agatko, nie tylko jeden pozował, zgadnij, ile?

Niwaki to modrzew japoński odmiany "Diana'
tutaj widać go w tle po lewej

Agania 21:52, 05 wrz 2014

Prawdziwy szał , nie ogłuszyły cię te świerszczyki
Agania 21:54, 05 wrz 2014

Agniesiu chodzi mi o tego skubańca po prawej...nigdy go nie pokazywałaś...może to kosówka?

AgnieszkaW 22:12, 05 wrz 2014

Agatko, tak, to kosówka. Mam ich kilka w ogrodzie i od pewnego czasu formuję je (zarówno przyrosty w maju, jak i niepotrzebne gałązki, szczególnie te zasychające dolne) - to im dobrze robi na wygląd

Jagódko, teraz będzie już tylko lepiej. Szkoda tylko, że choróbsko dopadło Cię przy takiej pięknej pogodzie. Buziaki
Madzenka 07:51, 06 wrz 2014

Widok twego ogrodu mnie uspokaja, ład, piękno i harmonia.

Próbuję zrobic z sosny himalajskiej bonzaja.... Skubie dwukrotnie w maju a ona rośnie jak szalona. Co robić?
Jag_58 11:52, 06 wrz 2014

Jagódko, teraz będzie już tylko lepiej. Szkoda tylko, że choróbsko dopadło Cię przy takiej pięknej pogodzie. Buziaki

Aguś idzie ku lepszemu dziękuję za troskę u nas pogoda wręcz letnia miłego weekendu ,przyjemnego wypoczynku
Aguś ,ale miałaś modeli do sfotografowania piękne
Napia 17:36, 06 wrz 2014

Fajne te świerszcze