Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Dwa ogrody 15:35, 17 gru 2013

Do góry
O!!!!
Girlanda żywa (sic!), pierniki z witrażami, zimowy wianek na ostrokrzewie i kosz obfitości do kuchni - piękne dzieła. Tego jeszcze nie było!
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 14:50, 17 gru 2013

Do góry
AlKa napisał(a)
Zrobiłam tez wianek ogrodowiskowo-sebkowy na furtkę.

świetne wianki a lustro mam takie samo i bardzo je luuubię
Pozdrawiam serdecznie
Makowo na Kociewiu 13:33, 17 gru 2013

Do góry
anula_wn napisał(a)
Kasiu, jak pięknie ! ogród świąteczny , że ho ho !
prześlicznie wyglądają wstążeczki, a wianek - przecudny ! no jabłuszka, kapitalny pomysł
brawo!

Dziękuję bardzo Anula ale to inspiracje i pomysły ogordowiskowe oczywiście
Mój nowy stary ogród 12:31, 17 gru 2013

Do góry
Torcik Szwarcwaldzki był mniam Polecam

Dekoracji świątecznych niegdy nie robiłam, to mój najprawdziwszy debiut. Ogrodowisko- wiadomo
Tylko nie czuję kompletnie , że za tydzień święta. Zielona trawa, która aż prosi się o skoszenie i wianek na drzwiach, jakoś mi nie gra
Ogród w skali mikro :) 09:53, 17 gru 2013

Do góry
Eluś wpadłam ci sie pochwalic ze popełniłam swój pierwszy w zyciu wianek swiateczny........... a nasz koleżnka Mala Mi vel Ania asc napisała że moje bombki na wianku wyglądaja.........jak jaja opuchlaka...........

To ty jako wysoka specjalistka Ogrodowiskowa od jaj opuchlaków i innego tego typu ogrodowego badziewia musisz wpasc do mnie i ocenic..........Zapraszam !
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:42, 17 gru 2013

Do góry
Ten wianek jest cudowny - naprawdę!
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:33, 17 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Małgosiu fajny wianek , bardzo ładne bombki.Ach ta Anka , jajka opuchlaka.....co też jej przychodzi do glowy.Miłego dnia.

Wilcza Góra 09:15, 17 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Bardzo podobają mi się choinki ubrane przed wejściem. I wianek też już widzę na drzwiach taki zwiewny (fajnie bombki wiszą).

Cytat z oferty handlowej przydrożnej: "w sprzedaży choinki żywe i cięte (chodziło o choinki w donicy i zcięte)".

Ewo, pozdrawiam.

Hej

to są tylko gałęzie od leśniczego..takie z odrzutu...zapakowaliśmy cały bagażnik bo bardzo był rad, że się ich pozbędzie

mocno ściskam (jeszcze żywa, nie cięta )
Wilcza Góra 09:12, 17 gru 2013

Do góry
Bardzo podobają mi się choinki ubrane przed wejściem. I wianek też już widzę na drzwiach taki zwiewny (fajnie bombki wiszą).

Cytat z oferty handlowej przydrożnej: "w sprzedaży choinki żywe i cięte (chodziło o choinki w donicy i zcięte)".

Ewo, pozdrawiam.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 09:00, 17 gru 2013

Do góry
Małgosiu fajny wianek , bardzo ładne bombki.Ach ta Anka , jajka opuchlaka.....co też jej przychodzi do glowy.Miłego dnia.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 08:42, 17 gru 2013

Do góry
A te wianki brzozowe tak mi się spodobały że jak znajdę jeszcze chwilkę czasu w tym młynie , to napadnę jakąś brzozę i chyba ogolę do cna .... Bo moja to tak zdechlok że jakbym ją ogoliła to by była łysa zupełnie a wianek miałby średnicę 5 cm
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 08:42, 17 gru 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
A teraz prapremiera...........pokaże mój pierwszy własnoręcznie zrobiony wianek świąteczny, w rzeczywistości jest ładniejszy niż na fotce, ale robiłam zdjecie telefonem bo mój aparat popsuty ( czeka na wysłanie do serwisu...... juz jakis czas czeka.........i jak jest potrzebny to mi sie o tym serwisie przypomina.........)

Oto On (te jasne bombki sa wszystkie w jednym kolorze tylko na fotce jakoś tak byle jak wyszło) :

Dobrze, że to kolor tylko foto..bo mi sie skojarzyło z jajami opuchlaka

Mi się podoba I własna robota I zabawa przednia I też wypaskudziłam cały klej i brakło. .... początki podobne ..
Moja synowcia też czerwonym autem z takimi rzęskami kiedyś przyjechała, i też pobiegłam zrobić foto .. i aparat miałam zepsuty 2 miesiace lub lepiej. i ciągle nie mogłam dojść do serwisu.. pies mi też zawsze polował na słoninkę... ile kombinacji był, aby siegnać...

Dużo wspólnego mamy .. tylko ja mam teraz lenia.. a do świat tydzień.

Dla odmiany czas na zmiany... 08:10, 17 gru 2013

Do góry
Magda...nic nie mówiłaś, że Twoja Mamam takie talenty ma.....piękny ten wianek...takiego jeszcze nie robiłam

Aldonko...byłam u ciebie i wszystko widziałam...fajnie, że masz wenę

Gosiu...hejka...fajnie, że wpadłaś..i dzięki za miłe słowa...te moje dekoracje takie tam ...nic wyszukanego...ale mam radochę...a wianki, to już taka tradycja...głupio nie mieć...buziaki Gosiaczku

Madżenko
...witaj kochana...jeśli choć trochę Cię zainspiraowałam to się cieszę...badyle oczywiście zgapione...ale wykonanie własne...jakoś czerwony najbardziej mi pasuje do tych świąt...choć nie mówię że inne mi się nie podobają...w każdym razie jest mi bardzo miło, że do mnie zajrzałaś
Kubusiowo II 01:11, 17 gru 2013

Do góry
No właśnie z tym treningiem to i u mnie słabo..........właśnie popełniłam swój pierwszy w zyciu wianek, nie jest taki stylowy jak twój Gosiu ale mój mi sie tez podoba, jest bardziej ze tak powiem "klasyczny".
Tobie wyszedł sliczny i ten dobór kolorów jest tez super.Gratuluję !

Wpadłam z rewizytą i co widze, humorek nie ten teges, magia świat jeszcze toba nie owładnęła bo zycie niesie problemy............hmmm własnie po to są te święta, żeby na chwilkę przystanąc, pobyć w spokoju ze sobą, bez tego pędu, razem coś przygotowac - chocby wianek, razem coś zjeść dobrego, porozmawiać i w ten sposób naładować akumulatory do walki z...........problemami zycia codziennego które i tak i tak przyjdą. Takich rodzinnych, ciepłych i spokojnych świąt ci właśnie zycze Gosiu. Pozdrowienia i zyczenia świateczne zostawiam równiez dla obu twoich panów.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 00:51, 17 gru 2013

Do góry
A teraz prapremiera...........pokaże mój pierwszy własnoręcznie zrobiony wianek świąteczny, w rzeczywistości jest ładniejszy niż na fotce, ale robiłam zdjecie telefonem bo mój aparat popsuty ( czeka na wysłanie do serwisu...... juz jakis czas czeka.........i jak jest potrzebny to mi sie o tym serwisie przypomina.........)

Oto On (te jasne bombki sa wszystkie w jednym kolorze tylko na fotce jakoś tak byle jak wyszło) :
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 00:13, 17 gru 2013

Do góry
Zrobiłam tez wianek ogrodowiskowo-sebkowy na furtkę.
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 21:33, 16 gru 2013

Do góry
Wszyscy maja wianki... mam i ja
Mój mega eko wianek

Póki co taki powstał z powodu totalnego braku małych bombeczek w mojej mieścinie. Nie tylko nie ma ładnych, normalnie w cale nie ma tzn były jedne, ale fiolet to nie moja bajka. Uwiłam jeszcze podkład z brzozowych gałązek wg instukcji Anity, ale błyskotek brak.
Mój mały raj na ziemi :) 21:23, 16 gru 2013

Do góry

troszkę za mało jemioły, ale podzieliłam gałązkę na 2 wianki (z oszczędności )

Śliczny, oryginalny wianek.

A tak a propos jemioły, odkąd zaczęłam ją wieszać w domu niby na szczęście,
to odwróciło się ode mnie....
Teraz staram się jej unikać,
a poprawy i tak nie widać...

Może na przekór w tym roku, powinnam zapleść ją w taki wianek...?
Dwa ogrody 21:02, 16 gru 2013

Do góry
Kasiu, boski anioł! Był??

Mariolu, girlanada cudna! A wianek! Niesamowite rzeczy tworzysz A z bombkami co będzie??

pozdrawiam serdecznie!
Dla odmiany czas na zmiany... 21:00, 16 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
Gosia, Magda...ta wasza komunikacja prowokatywna to jakaś nowość dla mnie jest...muszę chyba przywyknąć

To jeszcze nie przywykłaś????

wianek jeszcze w domu wisi...nie mogę się napatrzeć!!
A jeszcze dostałam od mamy o taki:

http://www.pinterest.com/pin/337910778262756895/

szczęściara ze mnie w tym roku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies