Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Dla odmiany czas na zmiany... 08:10, 17 gru 2013

Do góry
Magda...nic nie mówiłaś, że Twoja Mamam takie talenty ma.....piękny ten wianek...takiego jeszcze nie robiłam

Aldonko...byłam u ciebie i wszystko widziałam...fajnie, że masz wenę

Gosiu...hejka...fajnie, że wpadłaś..i dzięki za miłe słowa...te moje dekoracje takie tam ...nic wyszukanego...ale mam radochę...a wianki, to już taka tradycja...głupio nie mieć...buziaki Gosiaczku

Madżenko
...witaj kochana...jeśli choć trochę Cię zainspiraowałam to się cieszę...badyle oczywiście zgapione...ale wykonanie własne...jakoś czerwony najbardziej mi pasuje do tych świąt...choć nie mówię że inne mi się nie podobają...w każdym razie jest mi bardzo miło, że do mnie zajrzałaś
Kubusiowo II 01:11, 17 gru 2013

Do góry
No właśnie z tym treningiem to i u mnie słabo..........właśnie popełniłam swój pierwszy w zyciu wianek, nie jest taki stylowy jak twój Gosiu ale mój mi sie tez podoba, jest bardziej ze tak powiem "klasyczny".
Tobie wyszedł sliczny i ten dobór kolorów jest tez super.Gratuluję !

Wpadłam z rewizytą i co widze, humorek nie ten teges, magia świat jeszcze toba nie owładnęła bo zycie niesie problemy............hmmm własnie po to są te święta, żeby na chwilkę przystanąc, pobyć w spokoju ze sobą, bez tego pędu, razem coś przygotowac - chocby wianek, razem coś zjeść dobrego, porozmawiać i w ten sposób naładować akumulatory do walki z...........problemami zycia codziennego które i tak i tak przyjdą. Takich rodzinnych, ciepłych i spokojnych świąt ci właśnie zycze Gosiu. Pozdrowienia i zyczenia świateczne zostawiam równiez dla obu twoich panów.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 00:51, 17 gru 2013

Do góry
A teraz prapremiera...........pokaże mój pierwszy własnoręcznie zrobiony wianek świąteczny, w rzeczywistości jest ładniejszy niż na fotce, ale robiłam zdjecie telefonem bo mój aparat popsuty ( czeka na wysłanie do serwisu...... juz jakis czas czeka.........i jak jest potrzebny to mi sie o tym serwisie przypomina.........)

Oto On (te jasne bombki sa wszystkie w jednym kolorze tylko na fotce jakoś tak byle jak wyszło) :
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 00:13, 17 gru 2013

Do góry
Zrobiłam tez wianek ogrodowiskowo-sebkowy na furtkę.
Pora na zmiany, czyli Alkowe rewolucje ogrodowe 21:33, 16 gru 2013

Do góry
Wszyscy maja wianki... mam i ja
Mój mega eko wianek

Póki co taki powstał z powodu totalnego braku małych bombeczek w mojej mieścinie. Nie tylko nie ma ładnych, normalnie w cale nie ma tzn były jedne, ale fiolet to nie moja bajka. Uwiłam jeszcze podkład z brzozowych gałązek wg instukcji Anity, ale błyskotek brak.
Mój mały raj na ziemi :) 21:23, 16 gru 2013

Do góry

troszkę za mało jemioły, ale podzieliłam gałązkę na 2 wianki (z oszczędności )

Śliczny, oryginalny wianek.

A tak a propos jemioły, odkąd zaczęłam ją wieszać w domu niby na szczęście,
to odwróciło się ode mnie....
Teraz staram się jej unikać,
a poprawy i tak nie widać...

Może na przekór w tym roku, powinnam zapleść ją w taki wianek...?
Dwa ogrody 21:02, 16 gru 2013

Do góry
Kasiu, boski anioł! Był??

Mariolu, girlanada cudna! A wianek! Niesamowite rzeczy tworzysz A z bombkami co będzie??

pozdrawiam serdecznie!
Dla odmiany czas na zmiany... 21:00, 16 gru 2013

Do góry
beta napisał(a)
Gosia, Magda...ta wasza komunikacja prowokatywna to jakaś nowość dla mnie jest...muszę chyba przywyknąć

To jeszcze nie przywykłaś????

wianek jeszcze w domu wisi...nie mogę się napatrzeć!!
A jeszcze dostałam od mamy o taki:

http://www.pinterest.com/pin/337910778262756895/

szczęściara ze mnie w tym roku
Ogród w skali mikro :) 20:50, 16 gru 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Kos wyzera krewetki Ha, zazdraszam. Nie dosc, ze masz tresowana jaszczure to i kosa. A kreta bys nie chciala przypadkiem??? Odda w dobre rece

Wianek jemiolowy czaderski. Wpisuje sie na liste oczekujacych do calowania, a co

a może ja też dorzucę krecika?? Będzie parka
Ogród w skali mikro :) 20:41, 16 gru 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
I wianek jemiołowy już znalazł swoje zastosowanie ....

Teraz nic , tylko się całować ... Zrobić komuś rezerwację ??...,

Zrobić prezentację a nie rezerwację
Mój mały raj na ziemi :) 19:44, 16 gru 2013

Do góry
Anulka, alez z Ciebie zdolna dziewczyna jest...tzn. nigdy nie miałam wątpliwości...cudny ten wianek, taki nietypowy...brawo

o decupage nie wspominam, bo dla mnie to już wyższa szkoła jazdy.....ja się do tego nie nadaję

pozdr
Ogród Sylwii od początku cz.II 19:42, 16 gru 2013

Do góry
Przyniosłem inspiracje na biało-czarny wianek Tu możesz zamiast pomarańczowych dać białe
http://www.pinterest.com/pin/213076626092775349/

A tu wianek Moniki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1546-ogrod-z-perspektywa-na-przyszlosc?page=319
Początki w Kruklandii 19:25, 16 gru 2013

Do góry
fajne dekoracje...trawy z czerwonymi kokardami urocze....wianek też się super prezentuje...widzę, że pomału się wprowadzasz w świąteczny nastrój

pozdr
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:16, 16 gru 2013

Do góry
Syla - witaj w klubie

Magda - zawsze mówię, że satysfakcja jest najcenniejsza... i tak sobie pomyślałam, że wianek robiłam tak jak i cały ogród... najpierw kupiłam co mi się podoba, a potem kombinowałam... wlazłam na chwilę na wujka Googla.. hasło "wianki".. oglądam się inspirując (tzn mając zamiar szczery)..a tam co wybrałam najfajniejszy.. to z podpisem Ogrodowisko

Dorota - może będę bogata....... przynajmniej ja znam taki przesąd..

Małgosia - Przy czym krytyka musi się odnosić do całokształtu... każdemu inna poprzeczka.. bo np rysunek dziecka, a rysunek dorosłego, rysunek profesjonalisty.. inaczej się ocenia.. i czego innego wymaga.. A że jęzor mi chlapie czasami szybciej niż myślę..... to potem muszę przepraszać...
Ogród przy lesie początek 2012/2013 17:51, 16 gru 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)
Reniu- świetne dekoracje, piernik łosiowy wyśmienity
Torcik mniam-dzieci mają bzika na puncie tych żelków, ale ja nie pozwalam kupować bo młodszy potem jest wysypany uczuleniami albo brzuch go boli zawsze coś w zamian innego proponuję. Ale co okazja to okazja- i mus zasady złamać
a wianek masz gotowy,nawet piękny w prostocie- dodaj kokardę i już
Pozdrawiam

Ula ,dzięki.Kokarda może dojdzie taka w biało -czerwoną kratkę ,jak uda mi się dojść do pasmanterii ,bo coś mnie choroba chyba bierze .pozdrawiam
Dwa ogrody 17:28, 16 gru 2013

Do góry
Dziekuje za odwiedziny
Salonowy wianek przepiekny bardzo elegancki a te pierniczki taka jestes prawdziwa pania domu dajac taki przyklad dzieci napewno beda nasladowac mame tego sie nigdy z domu rodzinnego nie zapomina
Piszesz ze masz chlopcow to moze sie troszke zmienic uwazam ze cale ciepelko w domu zalezy jednak od kobiety ktos kiedys powiedzial jak wydajesz za maz corke to przybywa ci dzieci a jak syna to tracisz dziecko
pozdrawiam
Na Francuskiej 17:10, 16 gru 2013

Do góry
Dalszy ciąg dekoracji świątecznych. Uwiłam dziś wianek z gałązek świerka i tui. Kupiłam 3 podkłady ze słomy, myślałam, że starczy na wszystkie...starczyło na 1! Teraz muszę go jeszcze ozdobić.
Dzisiaj choinka U nas od kilku lat króluje stare złoto i miedź. Dodaję tylko pierniki, aniołki i ozdoby z papieru, wykonane z pomocą moich dzieciaczków.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:30, 16 gru 2013

Do góry
Ale ja tej Twojej mamie zazdroszczę !!!! ozdoby beauti !!! jak mi czarno biały wianek nie wyjdzie to sobie odgapię Twój
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 16:26, 16 gru 2013

Do góry
Łukasz , nie ważne , że się za wysoko powiesił ten wianek ..... ale za to jaki ten wianek!!!! .... brawa za pracowitość ..... ja już widzę mojego starszego jak się do tego zabiera
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:42, 16 gru 2013

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

A mina synka bezcenna

Dla niezorientowanych.. synuś nie uwierzył, że sama wianek popełniłam, myślał, że kupiłam Dopiero jak pokazałam prepitety do produkcji to uwierzył

Wierze w tę minkę...mój syn nie uwierzył, że tatuś zrobił wczoraj deser z mascarpone (zawsze ja robiłam) i jak usłyszał info, że to tatuś to aż głowę wychylił z kuchni w moją stronę z niedowierzaniem...mina bezcenna
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies