Kocham Cię Marzenko !!!.... wiesz.... lubię Twoją energię i entuzjazm (zaraźliwy zresztą )
Już sie tłumaczę....mam laptop w serwisie i przeprosiłam sie do starego mini laptopa, co go ledwo widze , a działa jak ....nie powiem co hihihi
Ale drugi dzień próbuję nadrabiać zaległości.
W naszym ogrodzie ciągle brak tego i owego, ale roślinki w tym roku mają chyba to, co im potrzeba, więc się odwzajemniaja co widać na obrazku:
główny wykonawca
tegoroczna rabatka pod....ścianką
Anabelle
platan w towarzystwie bukszpanów i rozplenic
wiem, wiem, ze przywoływane już kilka razy ale jak tu się Ewo oprzeć ?
są przepiękne
na Twoich zdjęciach widzę tak wiele przemyślanych i wspaniałych kompozycji
wielkie gratulacje !!!
Wilcza
Witajcie, czy Ktoś mógłby mi napisać po jakim czasie pojawią się pierwsze kwiaty na drzewie? Mam okaz dwuletni, spodziewam się, że będę jeszcze czekał jakiś czas, ale jaki? Poza tym mam jeszcze jedno pytanie. Doczytałem się, że jest to drzewo, które wolno rośnie. Przyrosty roczne około 20 cm. Skąd więc w moim przypadku przyrosty sięgaja długości 60 - 70 cm. Są to przyrosty tegoroczne.
Idziemy, idziemy... i zza skarpy wyłania się...
Nówka funkiel nie śmigana... rabata.
I z każdej strony...
Rabatka nie skończona, bo wczoraj przyszła przesyłka...
Irenko dzieki za pozdrowienia, ja okrutnie tęsknie za Wami...ciągle wspominamy z M spotkane 2 lata temu, jak było cudnie i czekamy na okazję zeby spotkać sie w Waszym lub naszym ogrodzie
Wyprawa z Anią była rzeczywiście niesamowita pod znakiem ogrodów, ale nie tylko.
Dolina Dordogne w południowo - zachodniej Francji to jeden z najpiękniejszych regionów: warowne miasteczka na szczytach wzgórz, wszechobecny kamień, a historię wdycha sie wraz ze świeżym powietrzem i zieloniutko wszędzie
Ja też mocno nie czasowa .
Przez dwa tygodnie miałam gości i tylko raz grzebałam w ogrodzie
Teraz nadrabiam, ale hurtowe wyrywanie chwastów
Twoje piękne zdjęcia z lata będe chyba nadrabiać jak śnieg będzie padać hahahahaha.