Olu.
Danusia przedstawia fotorelację z tworzenia ogrodu. Proponuję, i zachęcam Cię abyś przestudiowała sobie ten wątek. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1033-ogrod-z-lustrem
Pozwoli Ci to na pewno zrozumieć wiele kwestii związanych z ogrodem. Ja wiem, że swoimi postami trochę zakłóciłem Twój tok prac w ogrodzie, ale jestem pewny, iż pozwoli Ci to też uniknąć wielu niepotrzebnych na tym etapie robót, nieprzemyślanych nasadzeń i strat z tym związanych. Ogród maluje się barwami i odcieniami, a nie kolorami. Ogród też powinien być żywą częścią natury, a nie betonowym tworem, czy chemicznym laboratorium zagrażającym naszemu zdrowiu. Dlatego też w swoich postach tak często odnoszę się do architektury ogrodowej,roślinnych kompozycji i ogrodów które żyją w zgodzie z naturą.
Witaj Waldku! Nie oglądałam wczesniej tej realizacji. Dziękuję! Przejrzałam wczoraj z moim M. Pierwsze co przychodzi mi do głowy jak widzę takie realizacje, takie kompleksowe zakładanie ogrodu, z tak dużymi roślinami, to JAKI TO KOSMICZNY KOSZT!!! Wiem że nie to miałeś na mysli, ale to pierwsze co się nasuwa na mysl . W każdym razie etapy przestudiowane.