No Kochana - ten to ma wygody... na podusi śpi Ale ma łapska zobacz... Piękny szczeniaczek wyrośnie na pięknego psa.
Kindzia wkleiłam fotkę hortki która mi sie przyjęła jedna jedyna z patyczków Całkiem ładnie poszła sobie - Misiu to jest. To ja sobie jednak zamówię u Ciebie jeszcze te patyczki na przyszłą wiosnę oki? może się znowu jakaś przyjmie - dokładnie potrzebowałabym jeszcze takie dwie
Dobrej nocki. Niech Cię "dziecko" nie budzi
To druga część powstała w tym roku. Mam nowy szpadelek do kancików tylko czasu brakuje.
Drugi koniec ogrodu. Mnożarka ma być zasłonięta wiatą, a pod nią domek narzędziowy.
Jednoroczne sadziłam kolejno, paletkami jak leciało bez planowania, by tylko chwasty nie głuszyły.
Małgosia, wklejam zdjęcia ze spotkania u Ani. Znowu będziesz niezadowolona że mało, ale zdjęcia na ławeczce było prześwietlone. Ja wyszłam okropnie więc się wykasowałam.
Aniu, spotkanie w niedzielę - niezapomniane. Dzisiaj byłam u lekarza i dostałam 5 zastrzyków. Na działkę pojadę w sobotę, bo rano muszę jechać na ostatni zastrzyk. Wklejam zdjęcia, mam nadzieję że ci się spodobają. Mnie na fotkach nie ma wy byłam wyjątkowo niefotogeniczna w tą niedzielę
Eukomis zakwita
nowa lawenda już rośnie
Falstaff wymęczony słońcem
Sommersonne kwitnie nieprzerwanie piękna róża w całym ogrodzie kwitną cleome z nasionek Basi kamasja
Ville de Lyon znowu zaczyna kwitnąć, wydał malutki kwiatek chyba od tego gorąca rurkowaty Cassandra świetnie się ma ale po kwitnieniu eksmisja w drugie miejsce