o totoo to na żółto będzie kwitnąć, mam za płotem tego że hoho
tataraku też mam dużo, jak przekwita i się rozsiewa to nawet na trawniku wyrasta, nie mówiąc już o innych ozdobnikach ogrodowych
Asiu bardzo ładne fotki , ogród w nowej odsłonie myślę ,że poprzez takie fotki człowiek sam odkrywa uroki własnego ogrodu Asiu spaceruję po pięknym parku i jestem znów zachwycona dziękuje za buziaki dla K . i tez przesyłam miłej niedzieli
Mam za dużo ryb i wielkie... na foto powyżej to tylko cześć głodomorów.. bez filtra nie da rady.. woda była okropna.. na spotkaniu była też fatalna, bo filtr wrzuciliśmy 2 dni wcześniej.. szkoda, że nie 2 tygodnie wcześniej..
Mszyce grasują na roślinach wodnych.. te skubane chyba umieją pływać...
Werben mam od cholery w całym ogrodzie.. masakra ile ich sie wysiało po łagodnej zimie.. muszę wypielić bo mi wszytko zagłusza.. ale nie mam kiedy..
Dziś wyciepałam ponad 2,5 metrową krzewuszkę ...tyle z niej zostało, rozpychała sie z hortensją i innymi krzewami.
W jej miejsce poszedł klon od Danusi... a perukowca przygięłam, niech rośnie krzywo.. będzie widoczny To są efekty za gęstego sadzenia
Foto archiwalne... stan z 2011 roku.. takie miałam pod ręką... a po 3 latach można wyobrazić jakie to było..